Top sali cinema 3D din Bucuresti

Obisnuiesc sa merg la toate cinematografele din Capitala. Toate companiile care detin sali de cinema in Bucuresti ofera servicii de calitate.

Pentru cei care vor sa vizioneze productii 3D Stereoscopice le recomand topul nostru:

1. Hollywood Multiplex de la mall-ul Vitan. Aici poti vedea animatii si filme 3D Stereoscopice la o calitate buna, cu contrast si luminozitate. Rezolutia este de 4K. Sistemul digital 3D este de la Sony si RealD.

2. Sala IMAX – Cinema City. Vizionarea unei productii 3D Stereoscopice la IMAX este o experienta de neuitat. In urma cu citeva zile, Cinema City a lansat a doua sala IMAX din Romania la un mall din Timisoara.

3. Cinema City. Proiectile 3D Stereoscopice sunt ok.

4. Cine Grand Auchan Titan. Poti vedea productii 3D Stereoscopice de calitate.

5. Grand Cinema & More din mall-ul Baneasa. Atuul acestui cinematograf este revolutionarul sistem de sunet Dolby Atmos. La unele proiectii 3D Stereoscopice imaginile sunt intunecate.

6. Movieplex Cinema din mall-ul cartierului Militari. Aici toate proiectile 3D Stereoscopice sunt intunecate.

Mai jos aveti comunicatul de presa despre atuul Grand Cinema & More: sunetul

Adevarata experienta a sunetului se traieste la Grand Cinema & More

Grand Cinema & More invită cinefilii să întâmpine cele mai așteptate filme de aventură ale anului 2016 într-o manieră cu totul specială. „Căpitanul America: Război Civil”, „X-Men: Apocalypse”, „Alice în Țara Oglinzilor”, „Warcraft. Începutul”, „Ziua Independenței: Renașterea” vor fi disponibile în revoluționarul sistem de sunet Dolby Atmos, într-una dintre cele mai performante săli de cinema din România, Grand Ultra.

Warcraft

Grand Cinema & More dedică acest început de vară aventurii, acțiunii și fantasticului, printr-o serie de premiere îndelung așteptate. Iubitorii de film vor putea alege dintre adaptări moderne ale unor povești consacrate, continuări ale unor serii îndrăgite sau se vor putea alătura unor personaje noi, într-un cadru care garantează o experiență cinematografică inconfundabilă.

Universul Marvel se redeschide din 6 mai, odată cu premiera „Căpitanul America: Război Civil” (Captain America: Civil War). O nouă lege mondială care obligă supereroii să se deconspire autorităților îi împarte pe aceștia în susținători și opozanți ai inițiativei. Avându-i pe Căpitanul America și Omul de Oțel drept lideri ai celor două tabere, conflictul riscă să degenereze curând într-un război civil.

X-Men Apocalypse

Regizorul Brian Singer continuă seria SF de succes cu „X-Men: Apocalypse” (X-Men: Apocalypse). De data aceasta, eliberarea invincibilului Apocalypse pune în pericol liniștea mondială, noua misiune a eroilor X-Men devenind să împiedice distrugerea lumii. Bătălia dintre armata de mutanți a lui Apocalypse și noua echipă de tineri X-Men a Profesorului X poate fi urmărită începând cu 20 mai.

Din 27 mai, Mia Wasikowska și Johhny Depp revin în rolurile lui Alice și al Pălărierului Nebun în „Alice în Țara Oglinzilor” (Alice Through the Looking Glass). Poveștii se alătură acum un nou personaj, interpretat de Sacha Baron Cohen – Timpul, considerat ca fiind jumătate om, jumătate ceas – al cărui rol este decisiv în încercarea lui Alice de a schimba soarta Țării Minunilor.

„Warcraft. Începutul” (Warcraft), ecranizare inspirată din celebra serie de jocuri cu același nume, ajunge la Grand Cinema & More începând cu 10 iunie. Filmul urmărește înfruntarea dintre Hoarda de orci, condusă de Orgrim, și Alianța oamenilor, într-o poveste despre onoare și sacrificiu, capabilă să schimbe definitiv Azeroth.

După 20 de ani de la filmul original, Roland Emmerich revine, din 24 iunie, cu „Ziua Independenței: Renașterea” (Independence Day: Resurgence). Urmărind scurgerea firească a timpului, filmul prezintă bătălia dintre cele două noi generații: extratereștrii veniți pe Terra pentru a restabili dominația instaurată de predecesorii lor versus tinerii eroi de pe Pământ.

Independence Day

„Premierele pe care le aducem acum pe ecranele cinematografului sunt filme de acțiune, predominant SF, extrem de ofertante din punct de vedere al imaginii și al sunetului. Ne bucurăm că, datorită sistemului revoluționar de sunet Dolby Atmos, structurii și dotărilor inovatoare ale sălii Grand Ultra, putem oferi iubitorilor de film mai mult decât vizionarea unor producții remarcabile – o experiență cinematografică în toată puterea cuvântului”, a declarat Simona Manea, Grand Entertainment Marketing Director.

Grand Ultra este singura sală de cinema din România dotată cu cea mai nouă tehnologie audio surround din lume, Dolby Atmos. Sistemul este compus din 52 de boxe, dispuse atât pe pereții sălii, cât și pe plafon și un procesor de sunet Dolby Atmos, fiind capabil să redea pâna la 128 de obiecte audio independente și mișcarea lor realistă, conform acțiunii din film.

Calendarul complet al proiecțiilor și informații despre rezervarea biletelor sunt accesibile pe grandentertainment.ro/grand-cinema-more/grand-ultra.