„Twilight” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american

Ultimul film din seria „Twilight” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american pentru al treilea weekend consecutiv, devansând, la fel ca în precedentele două săptămâni, cel mai recent film din seria „James Bond”.

Filmul „Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II”, regizat de Bill Condon, prezintă noile aventuri prin care trece personajul principal feminin, Bella Swan, devenită vampir, şi a obţinut încasări de 17,4 milioane de dolari de vineri până duminică.

Noul film din seria „James Bond”, intitulat „007: Coordonata Skyfall”, s-a menţinut la rândul său pe locul al doilea, cu încasări de 17 milioane de dolari.

Filmul „Cinci eroi de legendă/ Rise of the Guardians”, noua animaţie lansată de studiourile DreamWorks, care prezintă câteva versiuni originale despre unele dintre miturile copilăriei, s-a menţinut pe locul al patrulea, cu încasări de 13,5 milioane de dolari.

Lungmetrajul „Viaţa lui Pi/ Life of Pi”, turnat în 3D, prezintă povestea unui tânăr naufragiat indian, Pi, care încearcă să supravieţuiască pe o plută, în compania unui tigru bengalez. Această peliculă, regizată de talentatul Ang Lee, s-a menţinut pe locul al cincilea şi a obţinut încasări de 12 milioane de dolari.

Filmul de animaţie „Ralph Strică-Tot/ Wreck-It Ralph”, produs de studiourile Disney, ce prezintă un personaj dintr-un joc video, obişnuit să facă gafe, nu prea iubit, dar care decide să devină un super-erou, a rămas pe poziţia a şasea, cu încasări de 7,02 milioane de dolari.