Acasă Stiri VALERIAN SI ORASUL CELOR O MIE DE PLANETE – Trailer subtitrat in...

VALERIAN SI ORASUL CELOR O MIE DE PLANETE – Trailer subtitrat in romana (VIDEO)

328
0

A aparut posterul in limba romana si trailerul final pentru cel mai asteptat fantasy al acestei veri, cel mai nou film al legendarului Luc Besson – VALERIAN SI ORASUL CELOR O MIE DE PLANETE, care se va lansa in Romania pe 21 iulie 2017 in 3D!

Are o distributie internationala din care fac parte, pe langa protagonistii Cara Delevingne si Dane DeHaan, nume sonore precum Rihanna, John Goodman, Ethan Hawke, Clive Owen, Rutger Hauer, Kris Wu, Matthieu Kassovitz, Alain Chabat, Herbie Hancock, Emilie Livingston, Alexandre Nguyen.

Valerian VALERIAN SI ORASUL CELOR O MIE DE PLANETE - Trailer subtitrat in romana (VIDEO) VALERIAN SI ORASUL CELOR O MIE DE PLANETE – Trailer subtitrat in romana (VIDEO) Valerian

In secolul 28, Valerian (Dane DeHaan) si Laureline (Cara Delevingne), formeaza o echipa pentru operatiuni speciale insarcinata cu mentinerea ordinii in teritoriilor locuite de oameni.

Cand cei doi sunt trimisi de Ministerul Apararii intr-o misiune in uimitorul oras Alpha, o metropola care e in expansiune continua, si unde specii din toate colturile universului si-au dat intalnire pentru a impartasi cu ceilalti cunostintele, informatiile si cultura.

In centrul metropolei, insa, si-a facut loc o forta intunecata si misterioasa care ameninta existenta pasnica a Orasului celor o mie de planete, iar Valerian si Laureline trebuie sa porneasca intr-o cursa contracronometru pentru a identifica si anihila amenintarea, si pentru a proteja, astfel, Alpha, dar si viitorul Universului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here