VIDEO: „Metallica – Through the Never” – muzica, efecte vizuale si animatie

Metallica – Through the NeverCinema City, liderul pietei din Romania si cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrala si de Sud Est va transmite in exclusivitate in perioada 27 septembrie – 4 octombrie, filmul-documentar „Metallica – Through the Never” in format IMAX 3D.

Fanii heavy metal ii vor putea vedea pe marele ecran IMAX din Cinema City Cotroceni pe membrii legendarei trupe rock, intr-o productie cinematografica in care actiunea este dictata de ritmurile muzicii rock „Metallica – Through the Never” depaseste limitele unui film documentar si imbina imaginile filmate in timpul turneului de anul trecut din Vancouver si Edmonton cu aventurile prin care trece Trip, un membru al echipei tehnice in incercarea sa de a recupera elementul cheie, esential in punerea in scena a show-ului lor.

Filmul, a carui coloana sonora reuneste cele mai apreciate melodii ale trupei din ultimii 30 de ani, este un proiect ambitios, cu un concept nou, in care ritmurile rock-ului se intalnesc cu tehnologia cinematografica de ultima ora. Cadrele au fost filmate exclusiv pentru formatul IMAX, folosindu-se simultan 24 de camere de filmat. Timp de 92 de minute, atmosfera vibranta de concert, efectele speciale, perspectiva 360 de grade si intensitatea sunetului din sala Romtelecom IMAX amplifica scenele de actiune prin care Trip incearca sa isi duca misiunea la bun sfarsit si ofera spectatorilor un spectacol inedit.

Metallica – Through the Never” poate fi vazut exclusiv in format IMAX 3D in prima saptamana de la lansare, iar incepand cu data de 4 octombrie poate fi urmarit in format 3D in locatiile Cinema City din Cotroceni, Arad (Atrium), Ploiesti si Cluj (Iulius Mall).