Winnie de Plus este si pe Facebook in Romania

In luna decembrie, s-a lansat pagina de Facebook romaneasca a celui mai indragit ursulet animat.

Dinsey Channel a lansat o versiune romaneasca a paginii de Facebook Winnie de Plus, pentru a le oferi fanilor ocazia de a se apropia de personajele lor preferate. Winnie de Plus, Tigru, Purcelus, Aiurel, Christopher Robin, Roo si prietenii lor din Padurea de 100 de Acri vor mentine constant legatura cu adultii si adolescentii romani si vor afisa poze, citate din povestile lor, activitati si filmulete.

“Publicul roman ii adora pe Winnie de Plus si prietenii sai. Nu numai copiii si adolescentii, dar si parintii lor s-au indragostit de aceste personaje simpatice si peripetiile lor, incarcate de dragoste si prietenie. De aceea, Disney Channel a hotarat sa le ofere fanilor aceasta oportunitate de a tine legatura cu indragitele personaje animate,” a declarat Corina Constantin, Marketing and Communication Manager, The Walt Disney Romania.

Disney a lansat pagina de Facebook in luna decembrie, alaturi de o campanie de promovare, pentru a genera cat mai multe like-uri.

Fanii pot gasi pagina de Facebook la: http://www.facebook.com/WinniedePlusRomania?ref=ts&fref=ts

Disney Channel lanseaza de asemenea, un nou serial: Povesti despre prietenie cu Winnie de Plus, incepand de sambata, 5 ianuarie 2013, la ora 07:05 si in timpul saptamanii de luni 14 ianuarie, la ora 11:10. Acest program fermecator isi propune sa il prezinte pe indragitul personaj Winnie de Plus, unei noi generatii de copii. Seria include 18 episoade vesele de cate 5 minute despre prietenie si spirit de echipa.