2 canale Megamax

megamaxÎn octombrie, va exista o funcţionare paralelă pentru 2 canale TV Megamax:

– unul este canalul Megamax – 15 ore şi va rula pînă în ziua de 4 noiembrie 2014.

– al doilea este canalul Megamax – non-stop, care va fi difuzat în viitor.

Megamax este o televiziune adresată în special băieţilor cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani, care difuzează emisiuni de animaţie şi aventură, în timp ce Sport 1 are un profil sportiv.

Megamax şi Sport 1 sunt două televiziuni din portofoliul Chellomedia, care la începutul acestui an a fost preluată de compania americană AMC Networks de la grupul american de telecomunicaţii Liberty Global Inc., într-o tranzacţie care s-a ridicat la 750 de milioane de euro, după cum a relatat la momentul respectiv presa americană.

Chellomedia deţine la rândul său compania Chello Central Europe, care este unul dintre cei mai importanţi furnizori de conţinut din Europa Centrală.

Portofoliul său de televiziuni din România include Minimax, Megamax, Film Café, Sport1, SportM, TV Paprika, Fine Living, CBS Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, Outdoor Channel, Food Network, MGM Channel şi Shorts TV. Televiziunile operate de compania Chello Central Europe sunt reprezentate în România de societatea Tematic Cable SRL (distribuţie) şi de Indoor Media Group (promovare), în condiţiile în care biroul din Bucureşti al Chello a fost închis pe 30 septembrie 2013.

În octombrie vor merge in paralel 2 feed-uri – cel vechi de 15 ore cu Sport1 si din noiembrie va fi doar Megamax 24 de ore.