A aparut primul trailer oficial pentru Total Recall, cu Colin Farrell

La 20 de ani de la filmul original, Colin Farrell intra in pielea personajului jucat de Arnold Schwarzenneger, iar Kate Beckinskale si Jessica Biel ii tin locul lui Sharon Stone. De aceasta data regia este semnata de Len Wiseman, cunoscut pentru Underworld.

Noul Total Recall este un thriller de actiune despre realitate si memorie inspirat de celebra poveste „We Can Remember It For You Wholesale” a lui Philip K. Dick si este un remake al clasicului regizat de Paul Verhoven in 1990.

www.welcometorecall.com

Pentru muncitorul Douglas Quaid (Colin Farrell), o calatorie a mintii pare sa fie cel mai bun mod de a scapa de viata lui frustranta, desi are o nevasta frumoasa Lori (Kate Beckinsale) pe care o iubeste foarte mult. Amintirile reale ale vietii de super-spion par a fi, de asemenea, antidotul perfect.

Quaid devine un om bantuit. Aflat pe fuga de politie – controlata de Chancellor Cohaagen (Bryan Cranston), liderul lumii libere, Quaid se alatura unui luptator rebel (Jessica Biel) pentru a-l gasi pe seful gruparii de rezistenta (Bill Nighy) si pentru a-l opri pe Cohaagen. Linia dintre fantezie si realitate este tot mai neclara iar soarta lumii lui Quaid depinde de reusita lui de a-si afla propria identitate, propria dragoste si propria soarta reala.

Din distributie fac parte: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel, Bryan Cranston.

Filmul se va lansa in cinematrografele din SUA pe 3 august.