Afla ce vedete au fost la premiera filmului de animatie Cars 3/ Masini 3

Avanpremiera specială a animaţiei „Maşini 3”, cel mai nou film Disney-Pixar, distribuit în ţara noastră de Forum Film România, a avut loc la Cinema City din AFI Cotroceni. La evenimentul de lansare au luat parte jurnalişti, bloggeri, parteneri și numeroase celebrități: Elena Gheorghe, Irina Margareta Nistor, Şerban Copoţ, Adina Halas, Corina Dănilă (care şi-a împrumutat din nou vocea personajului Sally), campioana olimpică Ana Maria Brânză, Alice Năstase Buciuta, Vali Bărbulescu, Simona şi Rareş Dragomir, BiBi, Andra Gogan, Dorin Chioţea, Livia Graur, Iulia Ionescu şi Camelia Bălţoi, Nono Semen, OLiX, Vitalie Cojocari, Daniel Niţoiu, George Vochin.

Despre film
Fulger McQueen se reîntoarce pe marele ecran, în „Maşini 3”. Atacat de o nouă generaţie de maşini de curse rapide, legendarul McQueen este deodată eliminat din sportul pe care îl iubeşte. „Se confruntă cu genul de întrebări pe care mulţi atleţi şi le pun mai târziu în cariera lor. Renunţi când eşti în top sau lupţi până la final?”, spune producătorul Kevin Reher.

De-a lungul călătoriei sale din filmul „Maşini 3”, Fulger McQueen se intersectează cu personaje noi şi interesante, pe care regizorii au reuşit cu măiestrie să le aducă la viaţă. De la antrenorul ambiţios care este hotărât să îl ajute pe McQueen, până la un grup de piloţi legendari cu care Fabulosul Hudson Hornet a împărţit şoselele, personajele din „Maşini 3” îşi vor lăsa cu siguranţă amprenta pe marele ecran.

Dacă vă este dor de personajele îndrăgite din seria „Maşini” şi sunteţi curioşi să vă întâlniţi cu cele noi, atunci trebuie să porniţi în viteză spre cinematografe, din 16 iunie, pentru a vedea filmul „Maşini 3”, distribuit de Forum Film România, în format 2D şi 3D dublat.