Acasă Stiri „Albinuța Maya. Filmul” zumzăie în 3D, din 28 august, la cinema (VIDEO...

„Albinuța Maya. Filmul” zumzăie în 3D, din 28 august, la cinema (VIDEO dublat în română)

355
0
||||
||||

Albinuta Maya - afis final „Albinuța Maya. Filmul” zumzăie în 3D, din 28 august, la cinema (VIDEO dublat în română) „Albinuța Maya. Filmul” zumzăie în 3D, din 28 august, la cinema (VIDEO dublat în română) Albinuta Maya afis final 784x1024Albinuța Maya, personaj binecunoscut mai multor generații de cinefili din serialul TV omonim, își face debutul pe marile ecrane. Începând de vineri, 28 august a.c., noile aventuri vor putea fi urmărite la cinema, în animația “Albinuța Maya. Filmul”, în format 2D și 3D, dublat în limba română.

Înainte de a deveni personaj de animație, Maya i-a încântat pe copiii din toată lumea din rândurile cărții „Aventurile Albinuței Maya”, scrisă de Waldemar Bonsels și publicată în 1912. Povestea a fost prima dată ecranizată în 1920, în filmul mut „The Adventures of Maya the Bee”, în care personajele erau interpretate de actori, iar în anii ’70, albinuța a devenit protagonista unui îndrăgit serial TV de animație, cucerind mai multe generații de copii din lumea întreagă. Ba, i-a fost dedicată chiar și o serie de cărți cu benzi desenate, cu același succes mondial. Noua tehnologie computerizată utilizată în producția animațiilor, CGI, a permis realizarea unui nou serial cu albinuța Maya, ce include 78 de episoade a câte 11 minute. Iar din 28 august 2015 putem urmări aventurile din stup și în format 3D, odată cu lansarea pe marile ecrane a noii animații lung-metraj, “Albinuța Maya. Filmul”.

Albinuța Maya. Filmul „Albinuța Maya. Filmul” zumzăie în 3D, din 28 august, la cinema (VIDEO dublat în română) „Albinuța Maya. Filmul” zumzăie în 3D, din 28 august, la cinema (VIDEO dublat în română) stillMaya este o albinuță mică, dar cu suflet mare. Curioasă de fel încă din primele clipe ale vieții, Maya nu poate accepta regulile rigide ale vieții în stup. Ea vrea să exploreze lumea, să-și petreacă zilele în splendoarea de culori din poiană, lângă celelalte gâze, nu să se încoloneze după un program strict, cum fac suratele ei albine. Dar poiana este plină de pericole, iar Maya are de înfruntat multe peripeții după ce se avântă în necunoscut. Noroc că îi sunt alături prietenii săi buni: albinuțul Willy, lăcusta Flip și puiul de viespe Sting, cu care ajunge să se împrietenească în ciuda avertismentelor primite la școala din stup, unde albinele sunt învățate că viespile le sunt dușmani și trebuie stârpite negreșit. Dispariția lăptișorului de matcă, singura sursă de hrană a reginei, este pretext pentru intrigi în stup și declanșarea unui război împotriva viespilor, dar și prilejul perfect ca Maya să demonstreze ce poate. Aflăm toată povestea din animația “Albinuța Maya. Filmul”, care îi învață pe copii că prietenia este dulce ca mierea și că, uneori, ființele mici fac marile diferențe.

Albinuța Maya. Filmul „Albinuța Maya. Filmul” zumzăie în 3D, din 28 august, la cinema (VIDEO dublat în română) „Albinuța Maya. Filmul” zumzăie în 3D, din 28 august, la cinema (VIDEO dublat în română) still2Producția a obținut deja un premiu pentru “cea mai bună animație” la Bavarian Film Awards și trei nominalizări la festivalurile Asia Pacific Screen Awards, Seattle International Film Festival și respectiv Stockholm Film Festival Junior.

Animația este o producție Studio 100 Media/Buzz Studios, distribuită în cinematografele din România de Empire Film și Ro Image 2000. “Albinuța Maya. Filmul” va rula în cinematografe începând de vineri, 28 august 2015, în format 2D și 3D, dublat și subtitrat în limba română.

Albinuța Maya. Filmul „Albinuța Maya. Filmul” zumzăie în 3D, din 28 august, la cinema (VIDEO dublat în română) „Albinuța Maya. Filmul” zumzăie în 3D, din 28 august, la cinema (VIDEO dublat în română) still3Vocile care au asigurat dublajul în limba română al animației aparțin actorilor:
Maya – Dora Ortelecan
Willi – Adrian Ciglenean
Regina – Anca Oprişan
Cassandra, albina profesoară – Andreea Constantinescu
Lăcusta Flip – Darius Daradici
Zumzulina, sfătuitoarea reginei – Magda Catone
Trântoraș, majordomul Zumzulinei – Marius Săvescu
furnicile-soldați Arnie și Barnie – Marius Săvescu și Mike Alexandru Gheorghiu
Hank, căpetenia viespilor – Mircea Drâmbăreanu

Albinuța Maya. Filmul „Albinuța Maya. Filmul” zumzăie în 3D, din 28 august, la cinema (VIDEO dublat în română) „Albinuța Maya. Filmul” zumzăie în 3D, din 28 august, la cinema (VIDEO dublat în română) still4Tot luna aceasta, pe 31 august, se lansează pe DVD seria de animații “Albinuța Maya”, într-o colecție cu patru volume, încluzând o selecție de 24 de episoade din celebrul serial TV, dublate în limba română. Cele patru DVD-uri “Albinuța Maya” vor apărea în premieră națională la chioșcuri, săptămânal, împreună cu “Gazeta Sporturilor”, iar din 3 septembrie 2015 vor fi disponibile și în magazinele specializate din toată țara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here