Animația de succes de la Cartoon Network „Craig și dumbrava” ajunge pe ecrane cu un nou film, „Craig înainte de dumbravă”

CRAIG ÎNAINTE DE DUMBRAVĂ AJUNGE PE ECRANE!

PREMIERA A AVUT LOC PE 8 IUNIE, LA CARTOON NETWORK

Animația de succes de la Cartoon Network „Craig și dumbrava”, nominalizată la premiile Emmy, ajunge pe ecrane cu un nou film, „Craig înainte de dumbravă”.

Înainte de a deveni figura emblematică a serialului Craig și dumbrava, el a fost pur și simplu Craig – un nou venit în oraș, care tânjea să se reunească cu vechii săi prieteni și să se întoarcă la fosta sa casă.

Cu toate acestea, după ce a descoperit o comoară ascunsă lângă pârâul din apropiere, capabilă să îi îndeplinească dorința, Craig pornește într-o călătorie riscantă pentru a o găsi, făurind noi prietenii și evitând, totodată, o bandă formidabilă de pirați hotărâți să distrugă pârâul.

Pregătește-te să descoperi începuturile aventurilor celui mai mare trio de exploratori din dumbravă – Craig, JP și Kelsey.

Noul film readuce în fața publicului personajele îndrăgite, precum Craig, strategul și liderul grupului, JP, personajul comic și plin de compasiune, și Kelsey, luptătoarea plină de viață, împreună cu familia lui Craig, familia Williams – Nicole, Jessica, Duane și Bernard.

„Craig înainte de dumbravă” se desfășoară înainte evenimentelor din seria „Craig și dumbrava”, astfel Craig Williams este un tânăr timid, nou-venit în oraș, care se găsește, la scurt timp după, pornind în aventura vieții sale – cu hărți ale comorilor, corăbii de pirați și un răufăcător hotărât să distrugă dumbrava.

Produs de studiourile Cartoon Network, filmul este creat de regizorii Matt Burnett și Ben Levin, în regia Naijei Porter. Scenariul este scris de Matt Burnett și Ben Levin după o poveste de Matt Burnett, Tiffany Ford, Ashleigh Hairston, Ben Levin, Dashawn Mahome, Naija Porter și Jeff Trammell. Producători executivi sunt Matt Burnett, Ben Levin și Sam Register, iar producători executivi sunt Rossitza Likomanova, producătoarea Lisa Zunich și producătoarea asociată Susan Varghese.

Dar asta nu e tot, Craig se alătură întregii găști Cartoon Network pentru colecta deșeuri electronice într-o cursă electrizantă! artoon Network a făcut echipă cu Envision Racing pentru a crea cea mai tare cursă virtuală în Roblox. Concurează cu prietenii tăi pe un traseu nebunesc care te poartă prin toate serialele tale preferate, inclusiv o cursă rapidă prin Dumbravă!

Scopul jocului este să parcurgi trei ture în jurul traseului și să încerci să ajungi pe primul loc! Adună power-up-uri grozave în timp ce concurezi pentru a-ți oferi un avantaj și pentru a-ți depăși adversarii – printre care se numără creșteri de viteză, plasturi de gheață și multe altele!

Jucătorii pot, de asemenea, să se plimbe prin dumbravă, să își personalizeze mașina cu elemente specifice Craig și dumbrava, cum ar fi o cască de curse cu Mortimer. Însă, jucătorii pot și să îl aibă pe Craig alături de ei ca pasager în mașină.

Craig înainte de dumbravă poate fi urmărit pe Cartoon Network România din 8 iunie,în fiecare sâmbătă și duminică timp de trei săptămâni, iar jocul Cartoon Network x Envision Racing poate fi găsit pe Cartoon Network Game On!