Acasă Animatia romaneasca Animația O scurtă istorie Astra Film a câștigat premiul pentru Cel mai...

Animația O scurtă istorie Astra Film a câștigat premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj documentar la Premiile Gopo (VIDEO)

167
0

astra-film-scurta-istorie Animația O scurtă istorie Astra Film a câștigat premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj documentar la Premiile Gopo (VIDEO) Animația O scurtă istorie Astra Film a câștigat premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj documentar la Premiile Gopo (VIDEO) astra film scurta istorieO scurtă istorie Astra Film a câștigat premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj documentar la Premiile Gopo. Gala de decernare a premiilor a avut loc luni, 30 martie 2015, la Teatrul Național din București.

Filmul O scurtă istorie Astra Film este un proiect cultural inedit care marchează povestea primilor 20 de ani de Astra Film Festival. Documentar animat trece dincolo de povestea festivalului și intră în povestea oamenilor care fac filme, despre care se fac filme, care văd filme, sau în povestea oamenilor cărora filmele le schimbă viața. Este o poveste despre cum a văzut documentarul tranziția și despre cum se vedea, în anii tranziției, filmul documentar. O poveste cu final deschis.

O scurtă istorie Astra Film este o producție Astra Film Sibiu, în regia lui Carmen Lidia Vidu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here