Acasă Animatia romaneasca Anul acesta are loc a doua ediție Project Worksheep, cu premiu de...

Anul acesta are loc a doua ediție Project Worksheep, cu premiu de 1.000 $

101
0

project_wksheep_web_02 Anul acesta are loc a doua ediție Project Worksheep, cu premiu de 1.000 $ Anul acesta are loc a doua ediție Project Worksheep, cu premiu de 1.000 $ project wksheep web 02

La cea de-a noua ediție a festivalului, Anim’est reia Project Worksheep, un concurs de proiecte de scurtmetraj de animaţie în cadrul căruia animatorii au ocazia să-și prezinte proiectele în fața unor profesioniști din domeniu, cel mai bun proiect urmând să fie premiat.

5 evaluatori, invitați și organizatori ai festivalului, vor avea misiunea de a oferi feedback util în vederea dezvoltării creative şi tehnice a proiectelor, precum şi de a desemna proiectul cu cel mai mare potențial dintre cele șase. Acesta va primi un premiu de 1.000$, oferit de HBO România. În plus, câștigătorul va beneficia de coaching constant în dezvoltarea ulterioară a scurtmetrajului, din partea echipei Animest.

Sesiunea de pitching se va desfășura în data de la 10 octombrie, ora 17, la Re:Animation Hub – mai multe detalii despre locul de desfășurare, în zilele ce urmează.

Detaliile despre înscriere se regăsesc pe site-ul Anim’est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here