Acasă Stiri Atelier de desene animate

Atelier de desene animate

233
0
||
||

Cum se fac desenele animate Atelier de desene animate Atelier de desene animate Afis micAu inceput inscrierile pentru atelierul de desene animate pentru copii sustinut de Sorin Marius Pintilii (a participat la realizarea serialului de animatie Les Contes du Cimetiere produs de Cartoon Network si France 3) si Daniel Todoran-Rares (editor sef animationmagazine.eu). In luna octombrie, cei doi au sustinut workshop-ul „Cum se fac desenele animate” in scolile din Capitala in cadrul unui proiect educational realizat de Cartoon Network Romania si animationmagazine.eu, cu avizul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

In cadrul atelierului de desene animate, copiii o sa afle multe lucruri despre animatie: despre tehnici de animatie, stiluri de productie si alte informatii din culisele unei productii animate.

Animatia inseamna imagini in miscare, care se poate realiza prin diferite metode precum: desen, colaj, modelaj, mişcare de obiecte, creind, in primul rind un scenariu, conturind personajele, cadrul de desfasurare, in cele din urma rezultind o poveste deosebita, in care copilul este creatorul, regizorul, cel care decide soarta personajelor.

Acest proiect este o initiere in lumea desenelor animate. Este un ABC al animatiei pentru cei mici. Ii va ajuta sa inteleaga mai bine productiile TV si de cinema, inlaturind prejudecatiile in ceea ce privesc animatiile noi.

Tarif: 10 lei/ sedinta

Pentru inscrieri:
tel 0721795620
dtodoran@gmail.com
contact@animationmagazine.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here