Acasă Stiri Aventuri noi la Nickelodeon cu prietenii copiilor voștri

Aventuri noi la Nickelodeon cu prietenii copiilor voștri

1043
0
||
||

Tickety-Toc Aventuri noi la Nickelodeon cu prietenii copiilor voștri Aventuri noi la Nickelodeon cu prietenii copiilor voștri Tickety Toc 1024x576Cu toții știm că toți copiii se plictisesc ușor și au nevoie constantă de surse de distracție. Dragi mămici și tătici, zilele voastre stresante iau sfârșit. Avem vești nemaipomenite pentru voi! Începem să difuzăm noi episoade din desenele animate favorite ale celor mici.

Zilele distractive încep pe 5 ianuarie cu Tickety Toc, în fiecare dimineață, de luni până vineri, la ora 09:10. Gemeniii încep noi aventuri atunci când găsesc oasele unui preistoric Clockosaurus . Când asamblează oasele din greșeală, rezultă un dinozaur care o ia la goană prin oraș. Aflați de la cei mici dacă gemenii vor reuși să oprească dinozaurul înainte ca acesta să mănânce turnul cu ceas.

Zack&Quack Aventuri noi la Nickelodeon cu prietenii copiilor voștri Aventuri noi la Nickelodeon cu prietenii copiilor voștri ZackQuack 1024x576Simțiți des că ați avea nevoie de mai multe ore într-o zi? Copiii voștri nu vor să meargă la culcare pentru că mai vor să se joace? Avem un exemplu de un copil cu astfel de dorințe, dar și cu multe idei năstrușnice. Atunci când Zack nu se simte pregătit să-și termine ziua de joacă , pregătește o misiune prin care să oprească venirea nopții, astfel încât ziua să nu se termine niciodată. Pentru a afla dacă misiunea lui are succes, dar și să luați parte la alte aventuri minunate, nu pierdeți noile episoade din Zack & Quack în fiecare vineri dimineață la oră 10:00, începând cu 9 ianuarie.

Little-Kingdom Aventuri noi la Nickelodeon cu prietenii copiilor voștri Aventuri noi la Nickelodeon cu prietenii copiilor voștri Little Kingdom 1024x576Suntem siguri că cei mici v-au spus o groază de povești despre Regele și Regina Thistle, Nanny Plum și Wise Old Elf din Little Kingdom. Dar favoriții lor sunt cu siguranță Holly și Ben. Într-unul din noile episoade cei doi petrec o zi în școala lui Lucy, însă trebuie să stea ascunși pentru a nu fi descoperiți de învățătoarea Miss Cookie. Oare vor reuși să nu fie găsiți până la sfârșitul orelor? Aflați răspunsul corect în noile episoade din Little Kingdom, în fiecare dimineață de luni până vineri, la ora 09:20, începând cu 12 ianuarie.

Distracție plăcută dragi copilași, mămici, tătici, bunici și animăluțe de casă! Zâmbiți în fiecare zi cu Nickelodeon! Stați conectați pentru noi experiențe magnifice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here