Acasă Stiri Ben 10 pornește în noi aventuri palpitante

Ben 10 pornește în noi aventuri palpitante

10591
0

Noi episoade speciale cu Ben Tennyson, superstarul Cartoon Network
Alăturați-vă lui Ben Tennyson și familiei sale, care se reunesc pentru a salva lumea în trei episoade speciale Ben 10, ce vor fi difuzate pe tot parcursul anului 2021. Urmăriți primul episod Ben 10,010 pe 27 februarie, la ora 11:25, numai la Cartoon Network.

• Ben 10.010 are loc într-un viitor în care adultul Gwen Tennyson este președinte și lumea este preluată de o hoardă extraterestră. Ben, care și-a pierdut o parte din puteri și s-a retras din activitate, este chemat pentru a-și recruta versiunea sa în vârstă de 10 ani din trecut. Pot adultul epuizat de lupte și copilul impulsiv să salveze un viitor asediat?
• Ben Gen 10 urmărește povestea lui Ben când acesta se întâlnește cu tânărul Generator Rex și rezolvă o serie de neînțelegeri. Dar când vrăjitorul întunecat Hex folosește un Omnitrix care nu funcționează corect pentru a infecta oamenii cu ADN extraterestru, Ben trebuie să-l învingă pentru a salva lumea.
• Alien X-Tinction găsește familia Tennyson atacată de un Alien X răutăcios, ce călătorește între dimensiuni. Cu ajutorul unei versiuni a lui Max dintr-un univers paralel, mai mulți Ben și Gwen fac echipă și formează o armată de eroi extratereștri ca să combată această amenințare.

Noua serie specială Ben 10 are premiera la Cartoon Network, cu primul episod Ben 10.010 care va fi difuzat pe 27 februarie, la ora 11:25.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here