Acasă Stiri Betty Boop din nou pe marele ecran

Betty Boop din nou pe marele ecran

211
0

Betty Boop Betty Boop din nou pe marele ecran Betty Boop din nou pe marele ecran Betty Boop

Betty Boop, personajul animat creat în anii 1930, va reveni pe marele ecran, după o pauză de 26 de ani, într-o comedie muzicală.

Casa de producţie Syco Entertainment a lui Simon Cowell şi cea de producţie digitală Animal Logic din Australia, care a realizat filme precum „Marea aventură Lego/ Lego Movie” şi „Marele Gatsby/ The Great Gatsby”, vor să o readucă pe marele ecran pe Betty Boop.

Cele două case de producţie au anunţat, joi, că dezvoltă o comedie care o va avea ca personaj principal pe celebra Betty Boop.

Betty Boop – un personaj feminin animat inspirat de „flapper girls” din epoca jazzului, purtând o rochie mini care îi pune în evidenţă silueta planturoasă – are o carieră de peste 80 de ani. Prima oară a apărut pe ecrane în anul 1930, fiind creată de Max Fleischer, în timp ce cea mai recentă apariţie a sa a fost în superproducţia „Cine vrea pielea lui Roger Rabbit?/ Who Framed Roger Rabbit”, din 1988.

„Betty este o legendă şi unul dintre cele mai importante staruri din lume – sunt încântat că voi lucra cu ea. Betty, am lucrat cu mari dive, dar sunt convins că tu vei putea fi mai mare ca ele”, a spus Simon Cowell.

Filmul este produs de Nalbandian şi Jason Lust de la Animal Logic şi Cowell şi Milano de la Syco.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here