Betty Boop din nou pe marele ecran

Betty Boop

Betty Boop, personajul animat creat în anii 1930, va reveni pe marele ecran, după o pauză de 26 de ani, într-o comedie muzicală.

Casa de producţie Syco Entertainment a lui Simon Cowell şi cea de producţie digitală Animal Logic din Australia, care a realizat filme precum „Marea aventură Lego/ Lego Movie” şi „Marele Gatsby/ The Great Gatsby”, vor să o readucă pe marele ecran pe Betty Boop.

Cele două case de producţie au anunţat, joi, că dezvoltă o comedie care o va avea ca personaj principal pe celebra Betty Boop.

Betty Boop – un personaj feminin animat inspirat de „flapper girls” din epoca jazzului, purtând o rochie mini care îi pune în evidenţă silueta planturoasă – are o carieră de peste 80 de ani. Prima oară a apărut pe ecrane în anul 1930, fiind creată de Max Fleischer, în timp ce cea mai recentă apariţie a sa a fost în superproducţia „Cine vrea pielea lui Roger Rabbit?/ Who Framed Roger Rabbit”, din 1988.

„Betty este o legendă şi unul dintre cele mai importante staruri din lume – sunt încântat că voi lucra cu ea. Betty, am lucrat cu mari dive, dar sunt convins că tu vei putea fi mai mare ca ele”, a spus Simon Cowell.

Filmul este produs de Nalbandian şi Jason Lust de la Animal Logic şi Cowell şi Milano de la Syco.