Acasă Stiri Black Friday cu DVD-uri si Blu-ray-uri

Black Friday cu DVD-uri si Blu-ray-uri

218
0
|
|

ProVideo lanseaza astazi o promotie cu ocazia Black Friday – provideo.ro/reduceri.

Cele mai noi titluri lansate in acest an sunt gata sa satisfaca gusturile oricarui cinefil: desene animate superbe, povesti de dragoste pline de romantism sau total nonconformiste, thrillere palpitante, comedii senzationale si aventuri fabuloase.

Filme originale Warner si Disney pe DVD sau Blu-ray, cu 50% discount direct de la distribuitorul din Romania provideo.ro

Direct la tine ACASA, in maxim 48 de ore.

Black-Friday_Facebook-Cover Black Friday cu DVD-uri si Blu-ray-uri Black Friday cu DVD-uri si Blu-ray-uri Black Friday Facebook Cover

ProVideo este cel mai important distribuitor de home entertainment de pe piata romaneasca, avind ca principal obiect de activitate exploatarea licentelor pentru produsele Disney, Warner Bros., independenti si locali, in format BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD.

Cu o gama variata de productii cinematografice in portofoliu, care acopera o impresionanta diversitate de genuri, ProVideo si-a mentinut imaginea de lider, de-a lungul anilor, prin calitatea incontestabila si noutatea filmelor promovate.

ProVideo te invita in lumea magica a filmelor provocandu-te la iubiri nonconformiste, thrillere palpitante, animatii, filme clasice, comedii senzationale sau aventuri fabuloase!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here