Boomerang lansează Dorothy și Vrăjitorul din Oz

Undeva, dincolo de curcubeu (Somewhere over the Rainbow)…

O versiune modernă a îndrăgitei serii clasice a lui L. Frank Baum

În octombrie, mergeți pe cărarea pavată cu cărămizi galbene și alăturați-vă lui Dorothy pentru noi aventuri. Fetița de opt ani din Kansas, împreună cu Toto, cățelușul ei, și bunii ei prieteni, Sperietoarea de ciori, Omul de Tinichea și Leul cel Laș, tocmai au învins-o pe Vrăjitoarea cea rea de la Apus și sunt gata să pornească într-o nouă aventură pe tărâmul lui Oz. „Dorothy și Vrăjitorul din Oz” va avea premiera pe 16 octombrie, de la ora 20:35, la Boomerang.

„Dorothy și Vrăjitorul din Oz” este un serial de comedie-fantasy bazat pe celebrele cărți ale lui L. Frank Baum. Povestea spune că Regina Ozma a învestit-o pe Dorothy, Prințesă a Orașului de Smarald, încredințându-i misiunea de a elibera ținutul Oz de rău și de a readuce pacea. Înarmată cu o pereche de pantofi din rubin, fermecați si misterioși, Dorothy își primește îndatoririle regale cu entuziasm, curaj și cu avântul unei fete de la fermă.

Ca Prințesă a ținutului Oz, Dorothy are o mulțime de responsabilități, ceea ce nu este întotdeauna ușor: dacă faci o greșeală în Kansas, nu se va întâmpla nimic grav, însă, dacă greșești în ținutul lui Oz, vor apărea de îndată una sau două vrăjitoare rele. În luna octombrie, la Boomerang, fiți alături de Dorothy, de cățelușul Toto, Sperietoarea de ciori, Omul de tinichea și Leul cel Laș în încercarea lor de a învinge pitici, vrăjitoare și vrăjitori, maimuțe zburătoare și o întreagă menajerie de creaturi fantastice, în acest serial ingenios și amuzant despre prietenie și aventură.

Cu 80 de episoade, fiecare cu o durată de 11 minute, produs de Warner Bros. Animation, noul serial „Dorothy și Vrăjitorul din Oz” va fi difuzat în premieră exclusivă la Boomerang, pe 16 octombrie, la ora 20:35, de luni până vineri. Filmul include melodia premiată la Oscar, „Over the Rainbow”, de pe coloana sonoră a filmului din 1939.