Acasă Stiri Boomerang – recomandările lunii iulie 2016

Boomerang – recomandările lunii iulie 2016

484
0
||
||

DRACULAȘ, VAMPIRUL IEPURAȘ
Premiera: luni, 20 iunie, de la 17:20
Difuzare: de luni până vineri, de la 17:20
Episoade NOI

Draculaș a fost cândva animalul de companie al lui Dracula. El este o făptură paranormală care savurează sucul legumelor pentru a-și spori abilitățile supranaturale. Acum, eliberat fiind, el locuiește alături de Mina, o fetiță de unsprezece ani, și de animalele ei de companie: Chester, o pisică aiurită, și Harold, un cățel adorabil. Acum, când se întâmplă o mulțime de lucruri ciudate, Draculaș este la datorie, pentru a salva lumea. Dar, oare, nu este el cel care cauzează toate problemele? Cel puțin aceasta este părerea lui Chester.

 

Oddbods (1) Boomerang – recomandările lunii iulie 2016 Boomerang – recomandările lunii iulie 2016 Oddbods 11 1024x576

ODDBODS – SERIALUL
Premiera: luni, 27 iunie, de la 18:10
Difuzarea: de luni până vineri, de la 18:10
Episoade NOI

Oddbods sunt creaturi blănoase şi poznaşe. Fiecare are o personalitate distinctă la fel ca blana pe care o poartă şi nu seamănă deloc unul cu celălalt, dar când sunt împreună, te poţi aştepta la orice.

Pentru ei, orice este amuzant, chiar şi atunci când trebuie să aştepţi autobuzul sau când te prinde ploaia. Situaţiile de zi cu zi sunt mai hazlii atunci când micii poznaşi sunt prin preajmă.

 

Bugs! O productie Looney Tunes Boomerang – recomandările lunii iulie 2016 Boomerang – recomandările lunii iulie 2016 Bugs O productie Looney Tunes 1024x576

BUGS! O PRODUCȚIE LOONEY TUNES
Premiera: sâmbătă, 2 iulie, de la 12:25
Difuzare: sâmbătă și duminică, de la 12:25
Episoade NOI

Incredibilul, eroicul, năzdrăvanul și îndrăgitul Bugs Bunny se întoarce cu umorul lui imbatabil, în înfruntarea cu vechii săi inamici Wile E. Coyote şi Diavolul tasmanian, precum şi cu o mulţime de personaje noi şi captivante.

Bugs se luptă cu ninja, barbari și mulți alți în peripeţii care te vor lăsa cu gura căscată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here