Acasă Stiri Boomerang – recomandările lunii mai 2016

Boomerang – recomandările lunii mai 2016

532
0
|
|

DRACULAȘ, VAMPIRUL IEPURAȘ
Premiera: luni, 23 mai, de la 17:20
Difuzare: de luni până vineri, de la 17:20
Serial NOU

Draculaș, vampirul iepuraș Boomerang - recomandările lunii mai 2016 Boomerang – recomandările lunii mai 2016 Dracula   vampirul iepura

Serialul urmărește aventurile comice ale lui Draculaș, vampirul iepuraș care – în loc de a savura lichidul rosu, mult râvnit de orice vampire – savurează sucul de morcovi și a altor legume. Acest suc îl ajută să dobândească abilități supranaturale.

Draculaș, vampirul iepuraș, a fost, în trecut, animalul de companie a lui Dracula.

MR. BEAN
Premiera: luni,, 30 mai, de la 16:30
Difuzarea: de luni până vineri, de la 16:30
Episoade NOI

Mr Bean (8) Boomerang - recomandările lunii mai 2016 Boomerang – recomandările lunii mai 2016 Mr Bean 8 681x1024Mr. Bean își dă cu stângul în dreptul de la o scenă la alta, adeseori în adorabilul său Mini verd. Poznașul personaj întâlnește o mulțime de personaje haioase, printre ele, iubita lui, Irma Gobb, și gazda ei impresionantă, Mrs Julia Wicket, precum și mulți alții, ca Albert Einstein și Regina Elisabeta a II-a.

BUGS! O PRODUCȚIE LOONEY TUNES
Premiera: sâmbătă, 23 aprilie, de la 12:25
Difuzare: sâmbătă și duminică, de la 12:25
Episoade NOI

Bugs! O producție Looney Tunes Boomerang - recomandările lunii mai 2016 Boomerang – recomandările lunii mai 2016 Bugs O produc  ie Looney Tunes1

Bugs Bunny este cel mai faimos iepure animat de pe planetă! Popularul personaj de la Looney Tunes revine cu umorul lui imbatabil, în înfruntarea cu vechii săi inamici Wile E. Coyote şi Diavolul tasmanian, precum şi cu o mulţime de personaje noi şi captivante, ca Squeaks the Squirrel. Bugs se luptă cu ninja, barbari, ba chiar cu un spintecător negru cu fiţe de lup – în peripeţii care te vor lăsa cu gura căscată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here