Broscuţele ţestoase dau lecţii de curaj, în noul film Aventurile lui Sammy 2

După succesul înregistrat în urmă cu doi ani de filmul Aventurile lui Sammy, care a încântat zeci de mii de familii din toată lumea, cele mai simpatice şi mai curajoase broscuţe ţestoase se întorc pe marile ecrane din 5 octombrie, oferind atât copiilor cât şi părinţilor o experienţă 3D mai fascinantă ca niciodată.

În Aventurile lui Sammy 2 3D, cele două ţestoase, Sammy şi Ray, îi vor călăuzi pe “nou-născuţii” Ricky şi Ella în primul lor drum spre mare. Din senin însă, un braconier îi capturează şi îi trimite în Dubai, pentru a-i folosi la un spectacol acvatic pentru turişti. În decorul fabulos al marilor oceane, o nouă serie de întâmplări pe muchie de cuţit îi aşteaptă pe micii aventurieri, în lupta lor pentru libertate.

“La fel ca şi în primul film, avem o varietate de locaţii, dar structura poveştii nu mai este cea a unei odisei. Aventurile lui Sammy 2 3D va prezenta multe alte personaje interesante şi o generaţie nouă de broaşte ţestoase”, spune Vincent Kesteloot, unul dintre regizorii animaţiei.

“Acţiunea este mult mai intensă. Este o cursă contra cronometru şi o aventură comună. Mai presus de toate, filmul este menit să distreze publicul, însă am adăugat câteva elemente care îl vor face să gândească. De exemplu, mie îmi place foarte tare dilema pe care o au peştii: să aleagă confortul unei cuşti aurite sau libertatea oceanelor sălbatice?”,explică Kesteloot.

În regia lui Vincent Kesteloot şi a lui Ben Stassen, specialistul mondial în 3D, filmul Aventurile lui Sammy 2 3D va fi disponibil din 5 octombrie doar dublat in limba româna în cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanța, Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Iaşi, Pitești, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureș), Cortina (Oradea), Cinema ,,Eugen Ionescu”(Slatina), Cinema Florin Piersic (Cluj), Patria (Craiova), Premiera (Ploieşti), Cinema Arta (Târgu Mureş), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), fiind distribuit în România de MediaPro Distribution. Dublajul filmului a fost realizat de MediaVision.