Acasă Stiri Când va fi lansat Transformers 5

Când va fi lansat Transformers 5

181
0

TRANSFORMERS: EXTERMINAREA Când va fi lansat Transformers 5 Când va fi lansat Transformers 5 BnrAYv2IAAAR yw 677x1024

A cincea parte a francizei Transformers va fi lansat în anul 2016, au anunţat, joi, studiourile Paramount pe site-ul oficial, cu puţin timp înainte de premiera americană a părţii a patra din serie, Transformers: Exterminarea, ce va avea loc pe 27 iunie.

A patra serie din franciză, Transformers: Exterminarea/ Transformers: Extinction, a fost regizat de Michael Bay, dar deocamdată nu se ştie cine va realiza Transformers 5.

Michael Bay a afirmat la un moment dat că filmul Transformers: Exterminarea va fi prima parte dintr-o nouă trilogie – sugerând că va regiza următoarele pelicule, Transformers 5 şi Transformers 6, a cărui dată de lansare nu a fost anunţată.

Producătorul francizei Transformers, Lorenzo di Bonaventura, a declarat că a patra parte din serie, Transformers: Exterminarea, cu Mark Wahlberg în rolul principal, reprezintă o continuare a trilogiei iniţiale.

„La un anumit nivel, acest film este o continuare a poveştilor anterioare, pe baza faptului că dezvăluie lucruri care s-au întâmplat înainte”, a declarat Bonaventura.

Transformers: Exterminarea, parţial filmat în China, îi are în distribuţie, alături de Mark Wahlberg, pe Nicola Peltz, Jack Reynor, Sophia Myles, Stanley Tucci şi Kelsey Grammer. Shia LaBeouf, interpretului lui Sam Witwicky în primele trei filme Transformers, a anunţat în 2011 că nu va mai face parte din distribuţia francizei.

Primele trei filme ale seriei Transformers au obţinut încasări de peste 2,5 miliarde de dolari pe plan mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here