Cartoon Network aduce mituri, legende și aventuri cu ”Victor și Valentino”

Noul serial de aventură și comedie a fost lansat la Cartoon Network

Victor şi Valentino” este o aventură comică despre doi fraţi vitregi care petrec o vară cu bunica lor într-un loc numit Monte Macabre, un oraş mic şi misterios în care legendele şi mitologia folclorului Americii Latine prind viață.

Acasă, cei doi nu interacționează foarte mult pentru că locuiesc la mile distanță unul de celălalt, dar bunica Chata are un plan de a-i face să se cunoasă mai bine: îi pune la treabă. Să lucreze împreună nu este chiar o misiune ușoară pentru cei doi, întrucât Victor și Valentino formează o echipă neobișnită.

În timp ce explorează Monte Macabre, Victor și Valentino descoperă personaje din altă lume, creaturi din folclorul antic, locuri cunoscute doar în legende și ființe descrise doar în mituri! Și numai prin curiozitatea lor de afla lucruri noi, li se dezvăluie aceste elemente supranaturale.

Impulsivitatea și dorința lui Victor, în vârstă de nouă ani, și natura precoce și responsabilă a lui Valentino, în vârstă de zece ani, pun în scenă aspecte ale rivalității fraților, în timp ce învață să-și aprecieze diferențele.

Creat de Diego Molano, scenariul sud-american îi introduce pe copii în ceva ce nu au mai văzut încă într-un desen animat, cu tema supranaturală care potențează acțiunea și misterele pe care serialul le prezintă.

Nu ratați aventurile mitice ”Victor și Valentino”, de luni până vineri, de la 18.50, la Cartoon Network.