Cartoon Network dă startul sezonului de fotbal digital cu o nouă aplicaţie, Cartoon Network Superstar Soccer: Goal!!!

Aplicaţia este disponibilă în App Store, Google Play şi Amazon

Cartoon Network a intrat în spiritul jocului odată cu lansarea noi sale aplicaţii, Cartoon Network Superstar Soccer: Goal!!!, permiţând celor mici să-şi creeze şi să-şi personalizeze propria echipă Cartoon Network, pentru a lua cu asalt terenul în încercarea de a câştiga Cupa Campionatului. Cartoon Network Superstar Soccer: Goal!!! este disponibilă în App Store, Google Play şi Amazon.

Cartoon Network Superstar Soccer: Goal!!! este o aplicaţie dinamică şi de entertainment care aduce în rolul de jucători personaje din cele mai populare serial animate CN, ca: “Să-nceapă aventura”, “Un show obişnuit”, “Uimitoarea lume a lui Gumball”. Copiii îi pot alege pe Finn, Mordecai, Gumball, dar şi pe mulţi alţii, cu care să facă echipă. Jucătorii îşi pot selecta căpitanul de echipă preferat şi pot juca într-o varietate de stadioane cu tematică CN. În plus, Cartoon Network Superstar Soccer: Goal!!! poate fi jucat de una sau mai multe persoane simultan, permiţând jucătorilor să îşi înfrunte prietenii sau să întânească alţi adversari din întreaga lume. Scopul jocului este unul simplu, marcheză cât mai multe goluri şi clădeşte-ţi drumul către Cupa Campionatului. Jucătorii au posibilitatea de a monitoriza şi de a apăra poziţia clubului lor în clasamentul general, prin compeiţii fotbalistice săptămânale.

Cartoon Network Superstar Soccer: Goal!!! este disponibilă în App Store, Google Play şi Amazon. Copiii îşi pot urmări comediile preferate în fiecare zi, la Cartoon Network, “Uimitoarea lume a lui Gumball” începând cu ora 17:20, urmat de “Aventurile fraţilor urşi” de la 17:45 şi de serialul “Să-nceapă aventura” de la 18:35.