Cartoon Network Games lansează aplicaţia „Adventure Time Game Wizard”

AT_GameWizard_Design_iPadCopiii îşi pot realiza propriul joc video cu „Adventure Time Game Wizard”!
Aplicaţia va fi lansată de Cartoon Network Games în parteneriat cu Pixel Press

Cartoon Network Games a anunțat lansarea globală a aplicației Adventure Time Game Wizard, reuşind astfel să îşi consolideze poziția de dezvoltator de jocuri pentu mobil. Disponibilă în App Store, Google Play și magazinele Amazon din toate regiunile lumii, această aplicație inovatoare îi încurajează pe utilizatori să își realizeze proriul joc „Să-nceapă aventura”, folosind doar o hârtie și un creion. Tehnologia Pixel Press aduce designul jocului la viață pe dispozitivele mobile, unde poate fi jucat, distribuit prietenilor sau publicat online pentru a fi disponibil și altor utilizatori.

Parteneriatul dintre Cartoon Network Games și Pixel Press a fost o urmare firească în piaţă, jocurile „Să-nceapă aventura” ocupând poziții fruntașe. Atât aplicația „Card Wards”, cât și aplicația „Beemo” s-au poziționat pe primul loc în topul aplicaților App Store. Adventure Time Game Wizard îmbină îndrăgita serie animată cu dorința de creație a fanilor, din care rezultă o aplicație unică pe piața de telefonie mobilă.

Astfel, nivelele generate de fanii „Să-nceapă aventura” devin o parte a poveștii în care Finn și Jake își încep aventura pe un caiet de schițe magice și descoperă rapid că orice se desenează în carte devine realitate. Fără a ezita, cele două personaje încep noi aventuri în jocul desenat de cei mici. Copiii vor descoperi rapid că desenele lor prind viață chiar sub ochii lor, iar totul este amuzant și surprinzător.

AT_GameWizard_Draw_iPadAT_GameWizard_Play_iPadGrumpyface Studios, echipa din spatele jocului Ghost Toasters – Regular Show și Mutant Fridge Mayhem – Gumball, creează o punte de legătură între tehnologia Pixel Press și personajele Cartoon Network, adăugând animația, interfața și designul jocurilor. Personajele preferate „Să-nceapă aventura” sunt recreate sub forma unui desen în creion, lucru care le oferă un aspect nou, care poate fi descoperit doar în universul jocului „Game Wizard”.

Aplicația Adventure Time Game Wizard este disponibilă pe www.atgamewiz.com și vine la pachet cu o hârtie specială și cu un ghid de utilizare.

AT_GameWizard_Scan_iPad