Cartoon Network lansează Academia CN: Fotbal la București!

Academia CN_Logo

În cadrul evenimentului găzduit de centrul comercial Băneasa Shopping City, copiii se pot antrena alături de versiunea digitală a fotbalistului brazilian Luiz Gustavo!

Postul de televiziune Cartoon Network lansează cea de a treia ediție a renumitei Academii Cartoon Network printr-un eveniment pentru copii, organizat sâmbătă, 17 mai, de la 14:00 la 18:00, în centrul comercial  Băneasa Shopping City.

Copiii au posibilitatea să se întâlnească și să se antreneze alături de versiunea digitală a fotbalistului Luiz Gustavo. Datorită noii tehnologii de realitate augmentată, copiii prezenți la eveniment se vor putea vedea jucând fotbal alături de mijlocașul brazilian pe un ecran imens.

Luiz Gustavo Portrait Session

Prezența digitală a lui Luiz Gustavo îi va inspira pe copiii între 6 și 15 ani să-și demonstreze talentul la fotbal, să-și exerseze fentele in probele speciale: dribbling, control al mingei, tras la poartă, pentru ca, în final, să își crească șansele de câștig al marelui premiu oferit de Academia Cartoon Network.

La eveniment va exista și un spațiu dedicat copiilor cu vârsta până în 7 ani, unde, sub îndrumarea coordonatorilor, copiii vor desena planșe personalizate cu personajele îndrăgite din serialele Cartoon Network și vor întâlni mascotele preferate, Finn și Jake (Să-nceapă aventura), Gumball și Darwin (Uimitoarea lume a lui Gumball).

În Academia Cartoon Network se pot înscrie copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 15 ani. Concursul de fotbal se va desfășura între 16 mai și 13 iunie, perioadă în care copiii trebuie să încarce pe site-ul Cartoon Network un clip video prin care să își demonstreze talentul la fotbal. După încărcarea înregistrărilor, toți copiii își pot vota clipul preferat până pe 29 iunie. În premieră, în acest an, vor fi aleși doi mari câștigători, cel de al doilea fiind desemnat și susținut de Digi Sport, partenerul media al Academiei Cartoon Network. Ambii câștigători vor călători în vara aceasta alături de un părinte sau de un tutore într-un oraș european, unde vor  participa la un antrenament cu Luiz Gustavo.

În plus, anul acesta, copiii care știu totul despre fotbal sunt invitați să participe la testele cu întrebări de pe site-ul Cartoon Network.

Luiz GustavoLuiz Gustavo

Luiz Gustavo (născut pe 23 iulie 1987) este un jucător de fotbal brazilian. Din august 2013, Gustavo este mijlocaș al echipei germane VfL Wolfsburg. Prima participare a fotbalistului în naționala Braziliei a avut loc în anul 2011, atunci când antrenorul Mano Menezes l-a desemnat în primul unsprezece în meciul amical împotriva Germaniei. Luiz Gustavo și-a făcut debutul pe 10 august, în minutul 86 al partidei. În anul 2013, el a fost selectat pentru Cupa Confederațiilor FIFA, pe care Brazilia a câștigat-o învingând Spania cu 3 la 0. Gustavo a jucat în toate meciurile competiției.

Academia Cartoon Network: Fotbal

Pentru al treilea an consecutiv, Cartoon Network organizeaza Academia CN: Fotbal, o competiție care se adresează tinerelor talente ale fotbalului din opt țări europene (Belgia, Bulgaria, Germania, Ungaria, Olanda, Polonia, România și Rusia). Dupa Robin van Persie și Lucas Podolski, anul acesta, copiii pot câștiga un antrenament alături de Luiz Gustavo, fotbalist care joacă în naționala Braziliei. Cei doi câștigători ai Academiei CN: Fotbal sunt aleși de un juriu, dintre cele mai votate 20 de clipuri video. Juriul este format din Ilie Dumitrescu, Bogdan Socol, Andrei Niculescu şi George Dobre. Ilie Dumitrescu, care face parte din echipa Digi Sport din 2010 în calitate de analist, este unul dintre componenţii Generaţiei de Aur a fotbalului românesc, a evoluat în 62 de meciuri şi a marcat 20 de goluri pentru echipa naţională. Bogdan Socol, cu o experienţă jurnalistică de peste 14 ani, şi Andrei Niculescu, care lucrează în persa sportivă de 20 ani, sunt moderatori şi comentatori la Digi Sport. George Dobre este jurnalist de peste 15 ani, iar din 2009 e redactor-şef, moderator şi comentator la Digi Sport. Cei doi mari câștigători vor călători în această vară într-un oraș european pentru o întâlnire de neuitat cu fotbalistul Luiz Gustavo.