Acasă Stiri Cartoon Network lansează BMO Snaps, cea mai nouă aplicaţie „Să-nceapă aventura”!

Cartoon Network lansează BMO Snaps, cea mai nouă aplicaţie „Să-nceapă aventura”!

868
0
|
|

Folosește camera foto a lui BMO pentru a fotografia personajele preferate

Disponibilă pentru dispozitivele iOS începând de astăzi

Cartoon Network a lansat o nouă aplicație „Să-nceapă aventura”, BMO Snaps. Aici, utilizatorii îl vor ghida pe BMO să o ajute pe Prințesa Gumiță în construirea unei enciclopedii holografice (holopedia) despre istoria tărâmului Ooo și a locuitorilor acestuia.

Jocul BMO Snaps începe cu un accident de la fabrica de holograme, unde o șuviță din părul Prințesei Gumiță se prinde în mașinăria care produce hologramele. Astfel, aparatul se defectează și începe să duplicheze hologramele care se raspândesc prin tărâmul Ooo, făcând o mulțime de năzbâtii și stârnind confuzie. Prințesa Gumiță își dă seama că singura modalitate de a opri haosul este să fotografieze hologramele și să îi trimită aceste fotografii lui BMO care va porni într-o „vânătoare foto” în căutarea personajelor „Să-nceapă aventura”, pentru a restabili ordinea.

Aplicația pune la dispoziția utilizatorilor și un stand foto, unde aceștia își pot decora fotografiile cu desene „Să-nceapă aventura” pe care le-au descoperit în joc. Aceste fotografii pot fi salvate pe dispozitivele utilizatorilor și distribuite pe platformele lor sociale.

Creată de Pendleton Ward și produsă în Studiourile Cartoon Network, seria „Să-nceapă aventura” este deja la al șaselea sezon în Europa, Orientul Mijlociu și Africa. În România, serialul „Să-nceapă aventura” poate fi urmărit de luni până vineri, de la 19:20.

Aplicația BMO Snaps va fi disponibilă în iTunes începând astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here