Cartoon Network lansează două noi aplicații gratuite

Jocul Cartoon Network GameBox este valabil în magazinele de aplicații; Cartoon Network Party Dash va fi disponibil din 9 aprilie

Cartoon Network lansează două noi aplicații de jocuri pentru copii. Disponibil pentru descărcare din App Store și Google Play, Cartoon Network GameBox oferă fanilor Cartoon Network toate jocurile preferate într-o singură aplicație gratuită. Ei pot alege personaje din Ben 10, Uimitoarea lume a lui Gumball, Măr și Ceapă sau Haideți, tineri titani!, dintr-un catalog de jocuri variate, de la acțiune și aventură, până la puzzle-uri, curse, fotbal și multe altele.

Jocurile vor fi întrerupte cu animație surprinzătoare și „jucării”, încurajând copiii să exploreze mediul bogat din aplicație. În plus, pe lângă toate acestea, fanii Cartoon Network vor beneficia de jocuri noi, adăugate în mod regulat – asigurând un GameBox de distracție nelimitată.

Pe deasupra, odată instalat, Cartoon Network GameBox le permite utilizatorilor să descarce jocurile preferate pe dispozitivul lor, astfel încât să poată juca offline chiar și atunci când nu există Wi-Fi sau date mobile. Toate acestea sunt GRATUITE, fără achiziție în aplicație.

Cartoon Network GameBox este GRATUIT și disponibil pentru a fi descărcat ACUM din App Store și Google Play.

Distracția continuă săptămâna viitoare cu o altă aplicație complet nouă – Cartoon Network Party Dash – un joc cu acțiune rapidă în care personajele au de trecut printre obstacole și răufăcători.

Cu personaje din Aventurile Frașilor Urși, Uimitoarea lume a lui Gumball și Ben 10, jucătorii navighează într-un turn care nu se termină niciodată. Aici, ei colectează obiecte și învață să supraviețuiască în timp ce trec de capcane și de răufăcători.

În joc, vei putea debloca și personaliza zece personaje Cartoon Network, inclusiv Patru Brațe, Torța Vie, XLR8, Gumball, Darwin, Anais, Penny, Grizz, Panda și Ursul Polar.

Îmbunătățiri extraordinare sunt disponibile și prin schimbul monedelor virtuale pe care le colectezi. Fiecare articol oferă îmbunătățiri speciale la fiecare nivel, cum ar fi o liniuță dublă, viață suplimentară, scuturi cu bule și chiar un ciocan.

Cartoon Network Party Dash este GRATUIT și disponibil pentru a fi descărcat începând cu 9 aprilie din App Store și Google Play.