Cartoon Network lanseaza noi episoade din serialul de animatie Unikitty

In urma cu cateva zile am fost cu fiica mea la magazinul Lego. Peste tot erau cutii colorate. Nu stiam unde sa ma uit, noroc cu fetita mea care m-a ghidat. Mi-a aratat produsele noi, inclusiv Unikitty, brandul Cartoon Network. M-a intrebat ce parere am despre noul Lego pentru fetite 🙂 Nu cred ca vreti sa stiti raspunsul meu. Am incercat sa ii arat ca sunt interesat, dar nu poti pacali un copil. M-am uitat cu atentie la noul Lego si am spus ca nu imi place, nu dau bani pe asa ceva. Stiu, o sa-mi spuneti ca am exagerat. Nu am iesit din magazin pana nu m-a convins sa ii cumpar cutia respectiva… La final mi-a spus ca trebuie sa ma uit cu ea la Unikitty 🙂

Astazi am aflat ca o sa avem episoade noi la Cartoon Network de luni, 21 ianuarie.

Mai jos aveti comunicatul de presa de la Cartoon Network:

Programul Cartoon Network devine mai energic luna aceasta, odată cu noile episoade Unikitty! Animația este produsă în studiourile Warner Bros. și prezintă îndrăgitul personaj din filmul Marea aventură Lego, Unikitty!. Noile episoade vor fi lansate la Cartoon Network luni, 21 ianuarie şi vor fi difuzate de luni până vineri, de la 15:40.

În calitate de conducător al regatului, Unikitty trebuie să facă față îndatoririlor regale. Ea își dorește și, totodată, face tot ce îi stă în putere când vine vorba de fericirea locuitorilor din regat și încearcă din greu să elimine orice urmă de negativism. Optimismul ei nu trebuie înțeles greșit, căci Unikitty nu este o pisică pe care să o ignori. Deși este energică, iar creativitatea ei nu are limite, Unikitty este o forță care trebuie luată în calcul de cei care doresc să înlăture buna dispoziție din regat – mai ales dacă cineva încearcă să îl supere pe Puppycorn, fratele său mai mic și, totodată, cel mai bun prieten al ei. Alături de ea, în castel locuiesc și prietenii ei: dr. Fox, omul de știință din regat, și Hawkodile, garda de corp de încredere a lui Unikitty. Împreună cu prietenii ei, Unikitty se asigură că fiecare zi este mai fericită și creativă pentru toți locuitorii din regat.

Serialul Unikitty! îi are ca producători executivi pe Dan Lin (LEGO Batman: Filmul, Marea aventură LEGO), Phil Lord (LEGO Batman: Filmul, Marea aventură LEGO), Christopher Miller (LEGO Batman: Filmul, Marea aventură LEGO), Roy Lee (LEGO Batman: Filmul, Marea aventură LEGO), Jill Wilfert (LEGO Batman: Filmul, Marea aventură LEGO) și Sam Register (Haideți, tineri titani!), iar producători sunt Aaron Horvath (Teen Titans Go!), Edward Skudder (Pickle & Peanut) și Lynn Wang (Prințesa Stea contra Forțelor Răului).