Cartoon Network lansează ultimul sezon al serialului „Un show obişnuit”

SERIALUL DISTINS CU PREMIU EMMY, UN SHOW OBIŞNUIT, VA LANSA ULTIMUL SEZON TOAMNA ACEASTA

Sezonul opt va începe luni, 26 septembrie.

După opt sezoane de succes, serialul “Un show obişnuit”, câştigător al unui premiu Emmy şi difuzat de Cartoon Network, animaţie creată de JG Quintel, va lansa ultimul sezon al său. Un meteorit uriaş a lovit Pământul, ducându-i pe Mordecai şi pe Rigby în spaţiul cosmic, acolo unde se va desfăşura întregul sezon opt. Peripeţiile celor doi pot fi urmărite începând cu 26 septembrie, de luni până vineri, de la ora 19.00.

Unul dintre serialele preferate ale fanilor şi ale criticilor, “Un show obişnuit”, a urmărit viaţa celor mai buni prieteni Mordecai și Rigby, ale căror escapade din după-amiezele leneşe sunt întrerupte de aventurile cu gaşca lor de prieteni. Sezonul opt va prezenta lupta intergalactică finală a binelui împotriva răului.

„De la primele notiţe ale lui JG, prin cele opt sezoane de succes și mai mult de 250 de episoade produse, “Un show obişnuit” a fost una dintre cele mai originale animaţii al acestei generații, reuşind să creeze personaje de neuitat”, a declarat Rob Sorcher, chief content officer, Cartoon Network. „Mulţumim sincer întregii echipe, care a dat dovadă de talent şi devotament incredibil şi nu în ultimul rând, sunt mândru că toți au fost de acord să meargă în spațiu împreună pentru o călătorie finală plină de umor.”, a mai spus Sorcher.

Quintel a adăugat: „Realizarea întregului serial a fost cu adevărat distractivă. Am reuşit să spunem tot ce aveam de spus şi am reuşit să transmitem tot ce aveam de transmis. Suntem atât de mândri și încântați că oamenii pot vedea cum ne facem bagajele într-un mod glorios. Am reuşit să închidem un cerc”.

“Un show obişnuit” a început ca un proiect personal al lui JG Quintel în timp ce era student la CalArts și a fost primul serial care a primit undă verde în cadrul Programului Artiştilor Studiourilor Cartoon Network în 2008. Una dintre cele mai longevive animaţii, “Un show obişnuit” a câștigat un premiu Emmy în 2012 şi a fost nominalizat de alte cinci ori de la debut şi până acum. Serialul a dat naştere şi unui film de lung-metraj, “Un show obişnuit: Filmul”, care a avut premiera la Cartoon Network anul trecut.

Cartoon Network este unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Cartoon Network se adresează băieţilor şi fetelor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani. Printre serialele reprezentative se numără Uimitoarea lume a lui Gumball, Ben 10: Omnivers, Să-nceapă aventura şi Un show obişnuit. Experienţa Cartoon Network este completată de website-urile premiate, de jocuri, VOD, aplicaţii mobile şi o gamă largă de produse sub licenţă. Canalul paneuropean a fost lansat în 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum în versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 17 de limbi şi 131 de milioane de case, din 70 de ţări. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie Time Warner. Pentru mai multe informații vă rugăm accesați www.CartoonNetwork.ro.