Cartoon Network a obtinut 3 premii Bafta

Uimitoarea lume a lui Gumball, serialul generatiei actuale de scoalari, a fost marele cistigator al premiilor BAFTA pentru copii. Serialul de animatie a primit premiul pentru Cel mai bun scenarist si pentru Cea mai buna animatie, ajungind sa detina opt distinctii BAFTA. Cel mai nou serial de animatie de la Cartoon Network, Aventurile fraţilor ursi a cistigat la categoria Cel mai bun show international.

Cartoon Network pregateste al saselea sezon al productiei tv Uimitoarea lume a lui Gumball. Produs in Marea Britanie si Germania, serialul de animatie a urcat in topul preferintelor copiilor si famiilor din toata lumea inca din momentul lansarii, din 2010.

Uimitoarea lume a lui Gumball a fost premiata de 30 de ori pina in prezent, printre aceste distinctii numarindu-se premii BAFTA si Emmy. In prezent, televiziunea difuzeaza sezonul 5 al serialului.

Serialul este creat de Ben Bocquelet, producator executiv este Sarah Fell, iar regia este semnata de Mic Graves. Sarah a fost producator la renumitul serial Timmy Time produs de Aardman.

Serialul de animatie Uimitoarea lume a lui Gumball a reusit performanta de a stringe peste 165 de milioane de telespectatori numai in primul trimestru din 2016.

ben-bocquelet-mic-graves-si-joe-parham-tbsel