Cartoon Network – recomandari pentru luna aprilie 2013

Ziua PăcălelilorTU ALEGI!

PROGRAM SPECIAL DE ZIUA PĂCĂLELILOR

Program special luni, 1 aprilie. Începe la 12:25.

De Ziua Păcălelilor, copiii vor avea parte de un maraton al comediilor (seriale noi şi seriale clasice) şi – mai mult – vor avea ocazia să aleagă chiar ei ce doresc să vadă la televizor. În perioada 23 – 29 martie, copiii îşi pot alege serialul preferat pe site-ul www.CartoonNetwork.ro, iar apoi îl pot urmări la TV în programul special TU ALEGI! de pe 1 Aprilie.

Uimitoarea lume a lui Gumball 2EPISOADE NOI
UIMITOAREA LUME A LUI GUMBALL

Sezonul 2, episoadele 26-31 | Începând de marţi, 2 aprilie la ora 17:00 | În fiecare marţi la ora 17:00

Noi aventuri amuzante încep la CN odată cu noile episoade din Gumball: invidios pe stilul rustic de viaţă al lui Idaho, Gumball îl invită pe acesta la el acasă, ca să îi înveţe pe mambrii familiei Watterson cum să trăiască sănătos. Apoi, comportamentul exagerat de protectiv al bunicii Jojo pune în pericol întreaga familie Waterson, iar în alt episod Gumball consideră că Teri este prea speriat de germeni, însă nu ştie că e urmărit, la rândul lui, de un microb care vrea să se răzbune.

THE LOONEY TUNES SHOWEPISOADE NOI
THE LOONEY TUNES SHOW

Sezonul 3, episoadele 27-39 | Începând de joi, 4 aprilie la ora 17:00 | În fiecare joi la ora 17:00

Când Daffy trimite din greşeală tuturor cunoscuţilor o scrisoare în care îi critică, e de aşteptat că va suferi nişte consecinţe…amuzante. Între timp, Lola şi părinţii ei vor ca Bugs să apară în poza de familie… până când acesta îşi sparge dintele din faţă, iar astea sunt doar câteva din noile aventuri ale haioşilor prieteni din The Looney Tunes Show.

SEZON NOU
STAR WARS: THE CLONE WARS

Sezonul 5, episoadele 1-20 | Începând de luni, 15 aprilie la ora 21:15 | De luni până vineri la ora 21:15

Partea întunecată a Forţei îşi face tot mai mult simţită prezenţa în serialul Star Wars: The Clone Wars, mai ales că noile episoade se apropie de evenimentele din filmul Star Wars: Episodul III – Răzbunarea Sith. Acţiunea demnă de ecranele cinematografelor, personajele memorabile şi aventurile pline de suspans ale acestei saga intergalactice continuă, iar de data aceasta cavalerii Jedi sunt înconjuraţi de o galaxie de inamici.