Cartoon Network – recomandările lunii iulie 2016

FETIȚELE POWERPUFF
Premiera: luni, 25 iulie, de la 16:05
Difuzare: de luni până vineri, de la 16:05
Episoade NOI

Cele trei surori supereroine, Blossom, Bubbles și Buttercup, cunoscute ca „Fetițele Powerpuff”, sunt trei fetițe cu o misiune importantă: să salveze lumea înainte de ora de culcare. Împreună, protejează orașul Townsville de răufăcători și de planurile lor malefice. Să jongleze între școală, teme și luptele regulate cu răufăcătorii, nu este tocmai o sarcină ușoară, dar Blossom, Bubbles și Buttercup sunt pregătite pentru orice, oricând. Înarmate cu super-puteri și cu prieteni de nădejde precum primarul orașului Townsville sau profesorul Utonium, „Fetițele Powerpuff” salvează întotdeauna lumea înainte de ora de culcare.

 

Angelo e cel mai tare

ANGELO E CEL MAI TARE
Premiera: luni, 27 iunie, de la 16:55
Difuzare: de luni până vineri, de la 16:55
Episoade NOI

Angelo este un băiat adorabil care dă peste o mulțime de belele, dar asta nu îl oprește să vină cu idei năstrușnice și cu planuri complicate pentru a obține ceea ce îți dorește.

Atunci când miza este mare și planul lui Angelo este unul măreț și nimic nu îl oprește.

Angelo are un plan pregătit pentru orice, oricând.

 

Haideți, tineri titani!

HAIDE’I, TINERI TITANI!
Premiera: luni, 6 iunie, de la 15:25
Difuzare: de luni până vineri, de la 15:25
Episoade NOI

Nu e ușor să fii erou, mai ales atunci când trebuie să împarți casa cu Starfire, Raven, Beast Boy sau Cyborg, iar Robin o știe foarte bine.

Între sarcinile pe care le are un erou și treburile de zi cu zi, totul se transformă într-o comedie, mai ales pentru că acești adolescenți nu sunt cotrolați de un adult.