Cartoon Network – recomandarile lunii martie

Adventure TimeSĂ-NCEAPĂ AVENTURA
EPISOADE NOI
Premiera: vineri, 14 martie la 17:25
Difuzare: în fiecare vineri, la 17:25
Sezonul 5, ep. 60-65

Comedia Să-nceapă aventura, serial cult în Stele Unite, a devenit un fenomen și în Europa la scurt timp de la lansare. În 2013, serialul a primit un premiu Emmy pentru realizări individuale execepționale în animație și un BAFTA la categoria cel mai bun serial internațional.

În noile episoade, Împăratul Gheții creează un virus prin care plănuiește să șteargă toți locuitorii de pe tărâmul Ooo, cu excepția sa și a prințesei Gumiță. Mai apoi, BMO este răpit de un vultur uriaș și trebuie să-și găsească drumul înapoi spre casă, iar Jake pregătește cel mai delicios sandviș din lume, dar cineva i-l fură, așa că Finn trebuie acum să găsească sandvișul! Să-nceapă aventura la Cartoon Network!

Johnny TestJOHNNY TEST
EPISOADE NOI
Premiera: sâmbătă, 1 martie la 12:45
Difuzare: în fiecare weekend la 12:45
Sezonul 6, ep. 105-117

Johnny Test este un băiețele neînfricat, în vârstă de 11 ani, care ar avea o viață liniștită dacă n-ar fi folosit mereu drept cobai de către surorile sale gemene și geniale.

Viața n-are cum să fie plictisitoare atunci când când, în urma unui experiment, te întâlnești cu tine însuți cel din viitor, când rămâi blocat într-un joc video, când ești „înghițit” de o carte de istorie, sau când îți pui toată imaginația la contribuție pentru a împiedica mutarea din oraș a celui mai bun prieten al său.

GumballMARATON GUMBALL
PROGRAM SPECIAL
Program special
Difuzare: sâmbătă, 8 martie, de la 07:50

Uimitoarea lume a lui Gumball, o producție originală a studiourilor Cartoon Network, a câștigat timp de trei ani la rând premiul BAFTA pentru cel mai bun scenariu.

Serialul de comedie urmărește năzdrăvăniile lui Gumball, o pisică albastră în vârstă de 12 ani, ale prietenilor și familiei lui în neobișnuitul oraș Elmore. Urmărește-I pe Gumball în cele mai amuzante aventuri de până acum pe 8 martie, toată ziua!

Dreamworks Dragons S2EPISOADE NOI

Dragonii: Apărătorii insulei
În fiecare luni la 19:42

Mixels (scurtmetraj)
În fiecare luni la 19:40

Tinerii justițiari: Invazia
În fiecare weekend la 15:00

Garfield Show
În fiecare weekend la 12:15