Cartoon Network trimite bucurie pe hârtie

Bucurie pe hartie 03Cartoon Network încurajează copiii să trimită gânduri bune bunicilor, părinţilor sau prietenilor prin intermediul cărţilor poştale clasice. Campania „Trimite bucurie pe hârtie” se desfăşoară în perioada 17 – 21 decembrie în nouă oraşe ale ţării – Bucureşti, Timişoara, Oradea, Craiova, Braşov, Baia Mare, Constanţa, Cluj Napoca şi Iaşi.

Cartoon Network va distribui gratuit miile de gânduri bune scrise de cei mici pe cărţile poştale cu personajele de desene animate preferate: Finn şi Jake din serialul „Să-nceapă aventura” şi Gumball şi Darwin din serialul „Uimitoarea lume a lui Gumball”.

În perioada 17-21 decembrie, în intervalul orar 12:00-20:00, copiii sunt invitaţi să trimită mesajele din AFI Palace Cotroceni. Cei mici mai pot trimite gândurile de sărbători şi din magazinele Noriel din Sun Plaza, Băneasa Shopping City şi Unirea Shopping Center, în perioada 17-19 decembrie, în intervalul 16:00-20:00, şi în perioada 20-21 decembrie, în intervalul 12:00-20:00. Cei care vor face acest gest frumos pentru cei dragi vor primi şi premii surpriză.

Ideea de a folosi cărţile poştale clasice încurajează apropierea dintre generaţia copiilor atraşi din ce în ce mai mult de mediul digital şi cea a părinţilor şi bunicilor care îşi aduc aminte cu nostalgie de mesajul scris, primit pe suport de hârtie, care aducea o notă personală în plus.

Până pe 31 decembrie, Cartoon Network şi Clopoţel.ro îi invită pe copii să descopere cele mai noi jocuri de iarnă alături de personajele lor preferate pe site-ul cnwinter.cartoonnetwork.ro. Cei care vor răspunde la întrebarea „Care este cea mai distractivă activitate de iarnă şi de ce?” pot câştiga sute de premii atractive.

Bucurie pe hartie 04

Bucurie pe hartie 01

Bucurie pe hartie 02