Câştigătorii concursului „Micile Voci Mari” debutează la cinema în animaţia „Crăiasa Zăpezii”

Lansată la începutul lunii septembrie de către Cinema City şi dedicată exclusiv copiilor, campania „Micile Voci Mari” şi-a ales cei doi câştigători. Cu suportul distribuitorului Freeman Entertainment, talentaţii copii au fost premiaţi cu două roluri în animaţia „Crăiasa Zăpezii” şi vor debuta ca personaje princiare, din 13 noiembrie în cinematografele din toată ţara.

Câştigătorii concursului sunt Antonia Maria Ilieş care va dubla vocea „Prinţesei” şi Andrei Neacşu care va fi „Prinţul” în varianta dublată în limba română a animaţiei 3D „Crăiasa Zăpezii”. Tatăl lor, Regele, este carismaticul prezentator tv Dan Cruceru, pe care cei mici au şi avut plăcerea să îl cunoască la înregistrări. Pasionaţi de actorie, copiilor le-a plăcut enorm să se transpună în lumea fantastică a personajelor din animaţie, în timpul experienţei de dublaj din studioul de înregistrări. Antonia are 12 ani şi este din Timişoara, iar Andrei în vârstă de 11 ani a participat la concurs din Bucureşti.

afis_Craiasa

Animaţia „Crăiasa Zăpezii” prezintă călătoria plină de aventuri a micuţei Gerda, care încearcă să îşi găsească fratele ţinut prizonier undeva în vasta întindere albă din ţinutul vrăjit de terifianta Crăiasă a Zăpezii. De-a lungul expediţiei, Gerda se confruntă cu multe obstacole, dar cunoaşte şi noi prieteni de nădejde.

Printre personajele pe care le va întâlni se numără şi Prinţul şi Prinţesa, doi copii extrem de răsfăţaţi care n-au dus niciodată lipsa de nimic. Sunt obişnuiţi ca lucrurile să se facă aşa cum vor ei, de aceea se ceartă mereu cu tatăl lor, Regele. Relaţia tensionată cu acesta i-a făcut pe cei mici să se considere independenţi şi capabili să-şi poarte singuri de grijă. Abia după ce scapă ca prin urechile acului nevătămaţi dintr-un incendiu uriaş, Prinţul şi Prinţesa îşi dau seama că îşi iubesc tatăl şi îşi doresc mai mult decât orice să se bucure de atenţia şi afecţiunea lui.

Campania „Micile Voci Mari” dezvoltată şi susţinută de reţeaua de cinematografe Cinema City s-a desfăşurat online în perioada 11 – 30 septembrie şi a adunat peste 500 de participanţi din Bucureşti şi ţară.

Din 13 noiembrie, Freeman Entertainment prezintă pe marile ecrane din România animaţia sezonului „Crăiasa Zăpezii” în 3D, dublat şi subtitrat în limba română.