Acasă Stiri Christopher Nolan a realizat banda desenată „Absolute Zero”

Christopher Nolan a realizat banda desenată „Absolute Zero”

149
0

Absolute Zero Christopher Nolan a realizat banda desenată "Absolute Zero" Christopher Nolan a realizat banda desenată „Absolute Zero” Absolute Zero

Cineastul Christopher Nolan a creat o bandă desenată pentru a-i ajuta pe spectatorii care au vizionat cel mai recent film al său, „Interstellar: Călătorind prin univers”, să înţeleagă mai bine intriga complicată din acest blockbuster SF.

Banda desenată creată de Christopher Nolan, intitulată „Absolute Zero”, se concentrează pe misteriosul personaj Dr. Mann şi pe robotul acestuia, Skipp, iar evenimentele prezentate în aceste desene le preced pe cele relatate în film, informează contactmusic.com.

În filmul „Interstellar”, personajele interpretate de actorii Matthew McConaughey şi Anne Hathaway explorează spaţiul, în căutarea unei planete locuibile care să devină noul „cămin” al omenirii. În călătoria lor, cei doi se opresc la un moment dat pentru a-l scoate pe Dr. Mann, un fost explorator spaţial, din starea de somn profund ce i-a fost indusă.

Banda desenată „Absolute Zero” va fi publicată în următorul număr al revistei Wired. La acest număr, Christopher Nolan a colaborat în calitate de editor-invitat.

În urmă cu câteva zile, consilierul ştiinţific al producătorilor care au realizat filmul „Interstellar”, Kip Thorne, a lansat la rândul său o nouă carte, care se intitulează „The Science of Interstellar”.

Lansat pe 5 noiembrie, filmul SF „Interstellar”, realizat cu un buget de producţie de 165 de milioane de dolari, a generat până în prezent încasări de 324,8 milioane de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here