Cinema City intinde covorul rosu pe Facebook si lanseaza aplicatia „Fii critic de Oscar”

Cinema City intinde covorul rosu pe Facebook si lanseaza aplicatia "Fii critic de Oscar"

In asteptarea celei de-a 86-a editii a prestigioasei gale a premiilor Oscar, care va avea loc duminica, 2 martie, Cinema City Romania propune o aplicatie prin care sa descopere preferintele publicului in ceea ce priveste nominalizarile de anul acesta la cele mai ravnite premii din cinematografie si, totodata, sa isi premieze participantii.

Cinema City, liderul pietei din România si cel mai mare operator de cinematografie din Europa Centrala si de Sud Est, a lansat, pe Facebook, aplicatia “Fii critic de Oscar”, prin care va oferi peste 8.500 de premii iubitorilor de filme care vor ghici corect castigatorii la cele mai importante cinci categorii: cel mai bun film, cea mai buna actrita in rol principal, cel mai bun actor in rol principal, cea mai buna actrita in rol secundar si cel mai bun actor in rol secundar. Premiile constau in popcorn si bilete gratuite la film. Cu cat fanii Cinema City vor desemna mai multi castigatori, cu atat premiul lor va fi mai substantial.

Tot ce trebuie sa faca este sa fie fanii paginii Cinema City Romania pe reteaua de socializare, sa acceseze aplicatia “Fii critic de Oscar” si sa bifeze in dreptul nominalizatilor, pe cei pe care ii considera ca avand cele mai mari sanse la castigarea unei statuete Oscar.

Participantii vor putea vota o singura data la fiecare dintre cele cinci categorii si vor putea vizualiza in orice moment selectiile celorlalti utilizatori inscrisi la concurs, precum sa le si impartaseasca pe profilul lor.

Castigatorii Cinema City vor fi anuntati prin intermediul adresei de email in perioada 3-10 martie, dupa decernarea premiilor Oscar. Regulamentul concursului poate fi gasit pe pagina oficiala de Facebook Cinema City Romania: facebook.com/CinemaCityRomania.