Acasă Stiri Cîștigă premii originale şi invitaţii duble la animaţia 3D Boxtroli

Cîștigă premii originale şi invitaţii duble la animaţia 3D Boxtroli

163
0

concurs Cîștigă premii originale şi invitaţii duble la animaţia 3D Boxtroli Cîștigă premii originale şi invitaţii duble la animaţia 3D Boxtroli concurs

Update: Cistigatorii concursului: Didi si Ion Daniel.
Cistigatorul a fost desemnat prin tragere la sorti.

Ro Image 2000 si animationmagazine.eu te invita la concurs – Boxtroli

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa cistigi premii originale şi invitaţii duble la animaţia 3D Boxtroli. Oferim 2 invitaţii duble si 2 premii originale marca Boxtroli.

Ce studio de animatie a realizat Boxtroli?

Boxtroli este o fabulă comică amplasată într-un oraș cochet post-victorian ai cărui locuitori sunt obsedați de avere, apartenența la clasa superioară, dar și de cea mai puțitoare dintre toate soiurile de brânză. Pe sub pietrele lustruite ale pavajului din oraș sălășluiesc niște monștri care se târăsc afară din canalizare numai noaptea pentru a le fura orășenilor tot ce au ei mai scump: copiii și brânza. Sau cel puțin așa spune legenda în care cred cu toții. În realitate, Boxtrolii sunt niște creaturi ale canalelor extrem de blânde și de inofensive, un pic ciudate, din cauză că poartă cutii de carton reciclate ca pe un fel de carapace.

Boxtrolii au crescut un băiețel orfan, OUȚ (voce originală: Isaac Hempstead-Wright, voce dublaj română: Cristi Neacșu) încă de când era un bebeluș, ca pe unul de-al lor. Distracția lor preferată e să scormonească prin lucrurile aruncate de oameni, în general mașinării stricate, și să ia cu ei ce li se pare mai interesant, pentru a le repara sau modifica după cum doresc.

Pentru că tot orașul e convins că Boxtrolii sunt niște dăunători periculoși, mai-marii din înalta societate îl tocmesc pe Archibald Snatcher(voce originală: Sir Ben Kingsley, voce dublaj română: Petre Lupu), un ticălos cu două fețe, să îi eradicheze. Convins că așa își va croi drum spre nobilimea din Podu-Brânzei, acesta începe un atac fără amploare împotriva nevinovatelor creaturi. În fața pericolului exterminării, Boxtrolii au un singur aliat care poate crea o punte între lumea lor subterană, și cea a oamenilor – Ouț, care, împreună cu noua lui prietenă, Winnie (voce originală: Isaac Hempstead-Wright, voce dublaj română: Cătălina Chirțan) vor putea aduce o schimbare în orașul obsedat de brânză, dar și de răzbunare.

Cistigatorii afisati pe site pot primi premiile numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit email cu confirmarea.

Invitatile sunt valabile in perioada 31.10.2014 – 13.11.2014 pentru Hollywood Multiplex Bucuresti Mall.
Asteptam mesajele voastre in subsolul aceste postari. Cistigatorii vor fi anuntati miercuri, 29 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here