Acasă Stiri Clarence, un nou serial la Cartoon Network (VIDEO)

Clarence, un nou serial la Cartoon Network (VIDEO)

790
0
||
||

Clarence Clarence, un nou serial la Cartoon Network (VIDEO) Clarence, un nou serial la Cartoon Network (VIDEO) ClarenceCEL MAI BUN PRIETEN DIN LUME VINE LA CARTOON NETWORK!

Postul de televiziune pentru copii lansează serialul „Clarence” luni, pe 24 noiembrie

„Clarence”, o nouă comedie animată produsă în studiourile Cartoon Network, va avea premiera în România luni, 24 noiembrie, începând cu ora 16:00. Noul serial se alătură animaţiilor „Să-nceapă aventura”, „Un show obişnuit”, „Uimitoarea lume a lui Gumball”, „Unchiul Bunic” şi „Steven Univers”, întregind seria comediilor difuzate în fiecare seară, de luni până vineri, la Cartoon Network.

Clarence este un băiat optimist, vioi și simpatic, care vede întotdeauna partea bună a lucrurilor și vrea să experimenteze orice, pentru că totul este uimitor! Serialul celebrează magia copilăriei din perspectiva lui Clarence.

Clarence (1) Clarence, un nou serial la Cartoon Network (VIDEO) Clarence, un nou serial la Cartoon Network (VIDEO) Clarence 1

Clarence (2) Clarence, un nou serial la Cartoon Network (VIDEO) Clarence, un nou serial la Cartoon Network (VIDEO) Clarence 2

Eroul serialului transformă orice situație, nu contează cât de rea, în cel mai bun lucru care i se putea întâmpla vreodată. El are puterea de a transforma orice situație într-o perspectivă pozitivă. Chiar dacă este doar un copil, el este, pur și simplu, o rază de soare, căci reușește să surprindă cu optimismul lui de neegalat și experiențele sale de neuitat. Pentru Clarence, fiecare zi este unică, amuzantă și palpitantă, iar totul este mai plăcut atunci când îi are aproape pe bunii săi prieteni, Sumo și Jeff, pe mama Mary şi pe tatăl Chad. Acţiunea serialului se desfăşoară în micul oraş Aberdale, unde îşi găsesc inspiraţia toate poveştile, tragediile şi triumfurile lui Clarence.

Serialul „Clarence” a fost conceput în cadrul programului de scurtmetraje al Studiourilor Cartoon Network, alături de animaţii devenite deja celebre, ca „Un show obişnuit”, „Unchiul Bunic” şi „Steven Univers”.

„Clarence” ” va avea premiera în România luni, 24 noiembrie, și va putea fi urmărit de luni până vineri, de la ora 16:00.

Clarence (3) Clarence, un nou serial la Cartoon Network (VIDEO) Clarence, un nou serial la Cartoon Network (VIDEO) Clarence 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here