Clopotica si Zina pirat – dublat in romana (Galerie FOTO si VIDEO)

Clopotica si Zina pirat

Clopotica revine pe marile ecrane in The Pirate Fairy/ Clopotica si Zina pirat. Noul film de animatie produs de studioul Disney Toon se adreseaza si baietiilor. Este cunoscut faptul ca seria filmelor Disney cu Clopotica este pentru fetite. Acum avem parte de o poveste cu zine si… pirati, motiv pentru care parintii si bunicii sa ii duca si pe baieti la cinema pentru aceasta productie Disney. Cei mici, familarizati cu productile Disney Peter Pan si Jack si piratii din Tara de Nicaieri, vor avea ocazia sa-l vada pe vicleanul pirat Hook tinar 🙂 In acest film de animatie apare si crocodilul, „dusmanul” lui Hook. In Clopotica si Zina pirat, crocodilul este pui 🙂

Clopotica si Zina piratClopotica si Zina pirat este cel de-al cincilea film din seria Clopotica realizata de Disney Toon Studios, bazat pe personajul Tinker Bell adus la viata in cartea lui J. M. Barrie, Peter si Wendy.

Clopotica si Zina pirat se concentreaza in jurul energicei si ambitioasei Zarina, una dintre zinele pastratoare ale prafului magic albastru, care le ajuta pe zine sa zboare. Cind ideile ei indraznete ii provoaca incurcaturi, Zarina fura pulberea fermecata si paraseste Valea Ielelor, unindu-si fortele cu piratii din Skull Rock si conducatorul lor, James, care va fi cunoscut curind drept Capitanul Hook. Aflate in pericol de a nu mai putea zbura, Clopotica si prietenele ei zine se hotarasc sa plece in calatorie, pentru a recupera atit praful pretios, cit si pe Zarina.

Noul film cu Clpotica este regizat de o fosta dansatoare si coregrafa – Peggy Holmes. Aceasta a debutat ca regizor de filme de animatie in anul 2008 cu The Little Mermaid: Ariel’s Beginning.

Clopotica si Zina Pirat

Clopotica si Zina Pirat

Clopotica si Zina Pirat

Conform website-ului Wikipedia, printre vocile care au realizat dublajul se numara Ionut Grama in rolul lui James si actrita de 27 de ani, Dana Marineci in rolul Zarinei.

Vedeta care interpreteaza melodiile in romana de pe coloana sonora este fosta concurenta de la Vocea Romaniei, Georgia Dascalu.

Au dublat in limba romana:

Dana Marineci – Zarina
Ionut Grama – James
Aylin Cadir – Clopotica
Tamara Roman – Boare-Argintie
Ioana Sihota – Vidia
Adina Lucaciu – Iridessa
Florentina Tilea – Rosetta
Alexandra Badea – Fauna
Ion Arcudeanu – Zinul Gary
Petre Lupu – Oppenheimer
Razvan Georgescu – Yang
Constantin Barbulescu – Port
Valentino Tiron – Drepțila
George Constantinescu – Clanc
Ciprian Cojenel – Boloboc
Cătălina Mustata – Regina Clarion
Anca Sigartau – Zina Mary

Alte voci:

Valentin Uritescu
Cristian Neacșu
Puiu Mircea Lascus

Muzica

„Eu insami” interpretat de: Georgia Dascalu

„Zboara piratii” interpretat de: Haricleea Marica, Georgiana Dumitru, Rudolf Cocris, Radu Isacescu, Petre Lupu, Ionut Grama, Puiu Lascuș, Valentino Tiron, Constantin Barbulescu

„Eu insami (Repriza)” interpretat de: Georgia Dascalu

Dublajul realizat in studiourile AGER FILM
Regia de dialog: Oana Margineanu
Traducere: Florina Bradeanu
Regia muzicala si adaptarea cintecelor: Razvan Georgescu
Tehnicieni: Linda Șaitoș, Gino Kalamar, Dan Barauta
Asistente de productie: Monica Pricob, Petronela Costin
Studioul de mixaj: Shepperton International
Coordonator artistic: Aleksandra Sadowska
Versiunea in limba romana produsa de DISNEY CHARACTER VOICES INTERNATIONAL, INC.

Clopotica si Zina Pirat

Clopotica si Zina Pirat

Clopotica si Zina Pirat

Clopotica si Zina pirat

Clopotica si Zina pirat

Clopotica si Zina pirat

Clopotica si Zina pirat

Clopotica si Zina pirat

Clopotica si Zina pirat

Clopotica si Zina pirat

In incheiere va anuntam ca cei de la Disney pregatesc al saselea film cu Clopotica, Legend of the Neverbeast, programat pentru anul viitor. Mai jos aveti teaserul difuzat in premiera de website-ul Next Disney,