Cojocaru Nicolae Gheorghe a realizat efectele vizuale la filmul Terminator Genisys (VIDEO)

Terminator GenisysCojocaru Nicolae Gheorghe (effects technical director: Double Negative) a participat la realizarea efectelor vizuale la Terminator Genisys. Numele sau se regaseste pe genericele filmelor Exodus: Gods and Kings, Hercules, The Zero Theorem si Interstellar.

Legacy Effects, companie fondata de Stan Winston, pionier in domeniul efectelor vizuale, care a lucrat la filmele initiale din franciza, a participat la realizarea productiei Terminator Genisys.

Specialistii in vfx au creat o copie din silicon a lui Schwarzenegger asa cum arata el in 1984, imbracata cu armatura din otel, folosindu-se masuratorile de atunci. Aceasta copie a fost folosita in scenele care prezentau un nivel mare de periculozitate, mai precis, atunci cind Arnold cel virsntic se intilneste fata in fata cu Arnold din 1984.

Mike Manzel de la Legacy Effects, a lucrat impreuna cu echipa sa la crearea unor versiuni aduse la zi a endoscheletelor modelului T-800 (modelul Terminatorului original). A fost nevoie de 15 artisti care au lucrat mai mult de o luna pentru a finisa si asambla cele 260 de piese realizate manual, dar s-a apelat si la tehnici moderne, precum imprimante 3D pentru o parte din piese.

Terminator Genisys este regizat de Alan Taylor.