Concurs: 2 invitatii duble la filmul Ascensiunea lui Jupiter

Ascensiunea lui Jupiter

Update: Cistigatorii concursului: Mihailescu Cristian si Sorin Pintilii
Cistigatorii au fost desemnati prin tragere la sorti.

animationamgazine.eu si Freeman Entertainment te invita la film!

S-a nascut sub cerul noptii si astrele au stiut ca ii este predestinata maretia. Ea insasi a crezut mereu in steaua ei norocoasa. Dar realitatea cruda ii amintea la fel de des ca este o simpla menajera. Asta pana intr-o zi, cand totul se schimba si la picioare i se asterne intreg universul. Numele ei este Jupiter. Si batalia pentru lumea noastra incepe cu ea.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti cistiga 2 invitatii duble la filmul Ascensiunea lui Jupiter.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza, in perioada 13 – 27 februarie a.c.

Ascensiunea lui Jupiter este primul Sci-Fi original semnat de regizorii Lana si Andy Wachowski de la trilogia care a definit un nou gen. Care este titlul primului film din trilogie?

1. Matrix

2. Atlasul Norilor

3. V de la Vendetta

Asteptam mesajele voastre in subsolul acestei postari. Cistigatorii vor fi anuntati joi, 12 februarie a.c. Cistigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti.


Trailer subtitrat Jupiter Ascending (2014), Cu Mila Kunis, Channing Tatum

Vino la cinema din 6 februarie sa vezi primul film SF original al fratilor Wachowski de la trilogia Matrix incoace. Ascensiunea lui Jupiter, cu Mila Kunis si Channing Tatum, un spectacol cinematografic complet, un festin vizual condimentat cu actiune de proportii epice. Porneste intr-o aventura grandioasa care depaseste orice imaginatie. Vizioneaza-l din 6 februarie in 3D si IMAX 3D.