Acasă Stiri Concurs Annie

Concurs Annie

174
0
||
||

Annie Concurs Annie Concurs Annie Annie1

Update: Cistigatorii concursului: Andreea Dinu, Nicolae si Carmina Voicu
Cistigatorii au fost desemnati prin tragere la sorti.

Oferim trei căței de pluș Sandy marca Annie și trei invitații duble la filmul Annie – pentru Hollyood Multiplex Vitan.

Trebuie doar să vă treceți numele.

Invitațiile și jucăriile de pluș sunt oferite de Intercom Film, distribuitorul filmului.

catel plus Concurs Annie Concurs Annie catel plusAșteptăm mesajele voastre în subsolul acestei postări. Cîștigătorii vor fi anunțați miercuri, 24 decembrie a.c. Cîștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți.


Annie – Trailer dublat în română

Musicalul Annie, ecranizarea clasicului spectacol de pe Broadway care a încântat publicul generaţii întregi, vine pe marile ecrane într-o viziune nouă, contemporană. Filmul are premiera pe 26 decembrie în cinematografele din România. Pentru cei nerăbdători să o primească pe micuța Quvenzhané Wallis în sufletele lor, InterComFilm Distribution a pregătit o surpriză: Annie va rula în cinema în avanpremieră, începând de pe data de 19 decembrie.

La nici 12 ani, Quvenzhané Wallis are deja în palmares o nominalizare la Oscar pentru „Beasts of the Southern Wild” iar anul acesta a fost nominalizată la Globurile de Aur pentru rolul din Annie, la categoria Cel mai bun rol principal feminin într-un film comedie/ musical. Annie este nominalizat și la categoria Cel mai bun cântec, cu „Opportunity”.

Despre Quvenzhané Wallis , regizorul Will Gluck spune că e fantastică. “E o actriţă autentică, iar de fiecare dată când îşi spune replicile sau cântă, ţi se topeşte inima după această fetiţă de zece ani care îţi vorbeşte din suflet. Când ne-am hotărât să facem filmul am spus clar că nu vrem un copil care e în stare să joace pe Broadway; vrem un copil care să simtă cu adevărat ceea ce spune prin cuvinte. Am avut noroc cu Quvenzhané care ştie să cânte, ştie să joace, e simpatică, dar mai mult ca orice, îţi face inima să tresalte când o vezi interpretând cu realism trăirile din film. Are abilitatea de a interpreta realist, iar asta se găseşte extrem de rar.”

“Mi-a plăcut s-o interpretez pe Annie,” recunoaşte Wallis.“E curajoasă şi are tot timpul zâmbetul pe buze, indiferent ce surprize îi rezervă viaţa.”

Magia spectacolului care a primit nu mai puțin de 7 premii Tony este adusă de regizorul Will Gluck, care face echipă cu o armată de actori de renume, printer care Jamie Foxx, Quvenzhané Wallis și Cameron Diaz.

În varianta dublată pentru România, vocea lui Annie este Ana Stănciulescu, Cabral îl dublează pe Jamie Foxx și Delia este vocea personajului Miss Hannigan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here