Concurs „Clopoţica şi Zâna Pirat”: doua invitatii duble la film

Clopotica si Zina Pira

Update: Cistigatorii concursului sunt Bianca Chira si Andreea Dinu.
Cistigatorii au fost desemnati prin tragere la sorti.
Cistigatorii sunt rugati sa ne contacteze pentru a putea expedia premiile.

 

Distribuitorul Forum Film Romania ofera doua invitatii duble la filmul de animatie „Clopoţica şi Zâna Pirat”. Trebuie doar sa-mi spuneti cine a regizat aceasta productie Disney. Astept mesajele voastre in subsolul aceste postari. Cistigatorii vor fi anuntati pe 28 martie a.c.

Biletele sunt valabile de luni pina joi, in perioada 31 martie – 3 aprilie, doar la proiectiile Cinema City din SUN Plaza din Bucuresti.

Cistigatorii vor fi contactati prin email urmand sa-mi trimita datele de contact.

Curajoasă şi curioasă. Inteligentă, pasionată de pulberea de spiriduşi şi entuziasmată de alchimie. Posesoare a unui spirit liber şi creativ, mereu pusă pe experimentat. Faceţi cunoştinţă cu Zarina, protagonista peliculei „Clopoţica şi Zâna Pirat”. Regizat de Peggy Holmes şi distribuit de Forum Film România, filmul poate fi văzut pe marile ecrane în format 3D şi doar în varianta dublată, începând cu 28 martie 2014.

Cea mai nouă şi mai veselă aventură din lumea magică a zânelor Disney, „Clopoţica şi Zâna Pirat” se concentrează în jurul energicei şi ambiţioasei Zarina, una dintre zânele păstrătoare ale prafului magic albastru, care le ajută pe zâne să zboare. Când ideile ei îndrăzneţe îi provoacă încurcături, Zarina fură pulberea fermecată şi părăseşte Pixie Hollow, unindu-şi forţele cu piraţii din Skull Rock şi conducătorul lor, James, care va fi cunoscut curând drept Căpitanul Hook. Aflate în pericol de a nu mai putea zbura, Clopoţica şi prietenele ei zâne se Chotărăsc să plece în călătorie, pentru a recupera atât praful preţios, cât şi pe Zarina.

În transformarea sa în zână pirat, Zarina îşi schimbă complet înfăţişarea, devenind aproape de nerecunoscut. Pentru a-i crea noua ţinută, realizatorii filmului l-au chemat pe designerul Christian Siriano. El este câştigătorul celui de-al patrulea sezon al competiţiei americane de design „Project Runway” şi un preferat al starurilor precum Sarah Jessica Parker, Victoria Beckham, Rihanna sau Lady Gaga.

„Toată lumea ştie cum este costumul lui Clopoţica sau al lui Pocahontas. Aceste personaje sunt emblematice, iar modul în care arată este important”, a spus Siriano. Pentru costumul de pirat al Zarinei, el a lucrat cu schiţa personajului şi cu echipa de animaţie de la Studiourile Disneytoon pentru a contura stilul neobişnuit al zânei. „M-am gândit mult la ce purtau piraţii tradiţionali, dar am vrut ca Zarina să fie inovatoare şi modernă”, a continuat el. „Ne-am jucat cu ideea că a rupt o bucată de pânză de la corabie pentru a-şi face bluza. Cureaua ei este un inel vechi pe care l-a găsit. Sabia ei este un ac de pălărie.”

În „Clopoţica şi Zâna Pirat”, aventura şi umorul se completează cu efectele magice ale proiecţiei 3D, iar vocile tinerilor actori principali – Dana Marineci (Zarina), Aylin Cadîr (Clopoţica) şi Ionuţ Grama (James) – îi oferă filmului dublat în limba română o nouă dimensiune.