Concurs cu invitatii duble la Mos Craciun in misiune #HappyCinema

Update
Castigatorii concursului: Monica Ion si Ion Elisabeta

Happy Cinema si proanimatie.ro ofera 2 invitatii duble la filmul Mos Craciun in misiune.

Invitatile sunt valabile in perioada 17 – 20 decembrie.

Cine a regizat acest film?

Invitatiile sunt oferite de Happy Cinema.

Asteptam mesajele voastre in subsolul acestei postari. Castigatorii vor fi anuntati luni, 17 decembrie.

Un nou film de Alain Chabat, regizorul filmului de succes Asterix si Obelix – Misiune: Cleopatra.

Se apropie Ajunul Craciunului si nimic nu pare sa functioneze conform planului. Cei 92.000 de spiridusi din atelierul lui Mos Craciun se imbolnavesc subit, toti deodata!

O lovitura teribila pentru bietul Mos, care nu are de ales: isi inhama renul la sanie si zboara pe Pamant ca vantul si ca gandul, sa caute leac pentru spiridusi. Odata ajung acolo, trebuie sa gaseasca de graba cativa aliati, ca sa-l ajute si sa salveze magia Craciunului.

Happy Cinema este un brand construit cu un capital 100% românesc, a cărui misiune este aceea de a permite, prin serviciile oferite și politica tarifară, accesul publicului român la o experiență cinematografică de calitate. Happy Cinema ete cinematograful întregii familii, pentru toţi cei care îşi doresc să radă cu poftă, să aibă aventuri care taie respiraţia sau să trăiască momente de suspans în 3D. Happy Cinema se află în Liberty Center, etaj 2. Iubitorii de film au la dispoziție 1150 de locuri în șapte săli confortabile.

În sălile cineplexului Happy Cinema dotate cu echipamente de videoproiecție și sonorizare de ultimă generație, publicul poate viziona cele mai recente și mai de succes producții cinematografice internaționale și românești, precum şi filme de artă, în condiții de confort excepționale, la prețuri accesibile.

*ochelarii 3D nu sunt inclusi in invitatie