Concurs: o invitatie dubla la Jocurile foamei: Revolta – partea 1

Jocurile foameiUpdate: Cistigatorul concursului: Diana Voicila
Cistigatorul a fost desemnat prin tragere la sorti.

 

Forum Film Romania si animationmagazine.eu te invita la film!

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa cistigi o invitatie dubla la filmul Jocurile foamei: Revolta – partea 1. Invitatia este valabila pentru perioada 15-18 decembrie 2014, de luni pina joi, doar la proiectiile Cinema City din SUN Plaza din Bucuresti sau la Cinema City din tara.

Cistigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit email cu confirmarea.

Cine a regizat Jocurile foamei: Revolta – partea 1?

Asteptam mesajele voastre in subsolul acestei postari. Cistigatorii vor fi anuntati joi, 11 decembrie.

Filmul „Jocurile foamei: Revolta – partea 1”, cel de-al treilea din bine-cunoscuta serie „Jocurile foamei/Hunger Games”, a debutat pe primul loc în box-office-ul românesc, având peste 66.000 de spectatori în primul weekend de la lansare şi încasări de peste 335.000 de dolari.

De asemenea, acest film înregistrează şi recordul de a avea cele mai multe admisii în weekendul de deschidere din România, comparativ cu primul, respectiv al doilea film din seria „Jocurile foamei”, lansate în anii precedenţi.

Franciza cinematografică „Jocurile foamei” – ecranizată după romanele cu acelaşi nume scrise de Suzanne Collins – este produsă de studiourile Lionsgate, distribuitorul său în ţara noastră fiind Forum Film România.

„Jocurile foamei: Revolta – partea 1” a avut premiera pe 21 noiembrie 2014.

Sinopsis
Franciza „The Hunger Games / Jocurile foamei”, devenită fenomen internaţional, continuă să cucerească lumea cu „The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 / Jocurile foamei: Revolta – Partea 1”. În cel de-al treilea film din serie o găsim pe Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) în Districtul 13, după ce a spulberat jocurile pentru totdeauna. Sub conducerea preşedintelui Alma Coin (Julianne Moore) şi ajutată de sfaturile prietenilor săi de încredere, Katniss îşi întinde aripile, luptând să-l salveze pe Peeta Mellark (Josh Hutcherson), precum şi o întreagă naţiune, impresionată de curajul ei. „Lucrurile pe care le iubim cel mai mult sunt cele care ne distrug”, i se spune lui Katniss.

„Jocurile foamei: Revolta – Partea 1” este regizat de Francis Lawrence după un scenariu de Peter Craig şi Danny Strong, adaptare după romanul scris de Suzanne Collins. Pelicula este produsă de Color Force al Ninei Jacobson, împreună cu Jon Kilik. Romanul care stă la baza filmului este al treilea din trilogia scrisă de Suzanne Collins, care doar în Statele Unite a vândut peste 65 de milioane de exemplare din carte.

Distribuţia este întregită de Elizabeth Banks (Effie Trinket), Woody Harrelson (Haymitch Abernathy), regretatul actor Philip Seymour Hoffman (Plutarch Heavensbee), Liam Hemsworth (Gale Hawthorne), Stanley Tucci (Caesar Flickerman) şi Donald Sutherland (preşedintele Snow).