Concurs „Thor: Întunericul”: un DVD

Update: Cistigatorul concursului este Diana Voicila.
Cistigatorul a fost desemnat prin tragere la sorti.
Cistigatoarea este rugata sa ne contacteze pentru a putea expedia premiul.

 

Pro Video ofera un DVD cu filmul „Thor: Întunericul”. Trebuie doar sa spuneti cine a regizat aceasta productie Marvel. Astept mesajele voastre in subsolul aceste postari. Cistigatorii vor fi anuntati pe 31 martie a.c.

Cistigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti si va fi contactat prin email.

Thor_TDW_DVDFilmul Thor: Întunericul este continuarea aventurii pe pământ a puternicului Thor (Chris Hemsworth), Zeul Tunetului, care se va confrunta de această dată cu Malekith, cel mai periculos și mai puternic dintre adversarii săi.

Pentru că tătăl lui Thor, Odin (Anthony Hopkins), nu este suficient de puternic pentru a se opune amenințării, Thor își asumă misiunea de a salva atât regatul său, Asgard-ul, cât și întreaga lume. Alături de iubita sa, Jane Foster (Natalie Portman), Thor începe o călătorie la capătul căreia ar putea fi obligat să facă sacrificiul suprem. Regizorul filmului este Alan Taylor, unul dintre realizatorii celebrei serii Urzeala Tronurilor.

Regie: Alan Taylor
Distribuție: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Christopher Eccleston, Idris Elba, Rene Russo

Preț recomandat pe BLU-RAY: 79.90 lei
Preț recomandat pe DVD: 51.90 lei

DVD-ul poate fi achizitionat din toate magazinele de specialitate si marile centre comerciale.