Acasă Stiri Copiii tai au un apetit grozav pentru desene? In acest weekend, Nickelodeon...

Copiii tai au un apetit grozav pentru desene? In acest weekend, Nickelodeon iti ofera cel mai bun sandwitch-maraton cu cele mai tari desene: Pinguinii din Madagascar si SpongeBob

424
0
||
||

SpongeBob_2 Copiii tai au un apetit grozav pentru desene? In acest weekend, Nickelodeon iti ofera cel mai bun sandwitch-maraton cu cele mai tari desene: Pinguinii din Madagascar si SpongeBob Copiii tai au un apetit grozav pentru desene? In acest weekend, Nickelodeon iti ofera cel mai bun sandwitch-maraton cu cele mai tari desene: Pinguinii din Madagascar si SpongeBob SpongeBob 2Mamele sunt super eroinele sandwitch-urilor, iar super puterea copiilor este sa le devoreze! Asadar, ne-am gandit sa va oferim un sandwitch urias de desene animate, un maraton care va pica la fix celor care nu se mai satura de SpongeBob si Pinguinii din Madagascar. Este o oportunitate excelenta de la petrece impreuna cele mai grozare dupa amiezi impreuna cu familia.

Dupa uriasul succes inregistrat de Pinguinii din Madagascar, mai exact a ocupat pozitia 1 timp de doua saptamani in box office-ul Romanesc, eroii se intorc pe micile ecrane pentru a va distra intreaga familie. Dupa cum cu totii suntem deacord, SpongeBob este si el, nr. 1 in inimile voastre. Este atat de amuzant si direct, incat intotdeauna va aduce un zambet pe chipul vostru.

POM-01 Copiii tai au un apetit grozav pentru desene? In acest weekend, Nickelodeon iti ofera cel mai bun sandwitch-maraton cu cele mai tari desene: Pinguinii din Madagascar si SpongeBob Copiii tai au un apetit grozav pentru desene? In acest weekend, Nickelodeon iti ofera cel mai bun sandwitch-maraton cu cele mai tari desene: Pinguinii din Madagascar si SpongeBob POM 01Fiti in fata televizoarelor, pe Nickolodeon, sambata, pe 17 ianuarie la ora 14:00 fix, pentru ca vei vedea desenele tale preferate cu intreaga familie. Vom difuza desenele tale favorite, pe care le poti vedea cu intreaga familie. Le vom difuza unele dupa altele, un episod dupa altul. Un episod din Pinguinii din Madagascar, un episod din SpongeBob, repetand actviunea pana la ora 17:20.

Insa, si duminica, pe 18 ianuarie, apetitul pentru desene va fi alimentat cu unca un maraton, in acelasi stil, de la ora 14:00, pana la 17:20, cu aceiasi eroi din Pinguinii din Madagascar si SpongeBob. SquarePants , Patrick Star, Squidward Tentacles, Eugene Krabs sunt gata de noi aventuri in lumea incredibila Bikini Bottom.

In unul dintre episoade, este aniversarea lui Krusty Krab! Mr. Krab invita pe toata lumea devreme pentru a se pregati pentru marea seara. Insa, intamplarea face ca echipa sa ramana blocata in congelatorul lui Krabs. Cum se vor descurca in aceasta situatie?

Pe de alta parte, eroii spionajului din lumea pasarilor, Skipper, Kowalski, Rico si Private vor sa salveze din nou lumea! Elita elitelor isi uneste fortele cu o organizare sub acoperire foarte chic, The North Wind. Iata un mic secret: impreuna lupta sa gaseasca Comoara Pierduta a Veveritei Galbene. Cum se va rezolva conflictul

Pentru aventuri serioase, dar si mult ras, ne vedem pe Nickolodeon in acest weekend, in cel mai amuzant sandwitch maraton din 2015!

SpongeBob_1 Copiii tai au un apetit grozav pentru desene? In acest weekend, Nickelodeon iti ofera cel mai bun sandwitch-maraton cu cele mai tari desene: Pinguinii din Madagascar si SpongeBob Copiii tai au un apetit grozav pentru desene? In acest weekend, Nickelodeon iti ofera cel mai bun sandwitch-maraton cu cele mai tari desene: Pinguinii din Madagascar si SpongeBob SpongeBob 1 1024x819

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here