Cronica pentru DVD-ul Grozavul si Puternicul Oz

Grozavul şi Puternicul OzGrozavul şi Puternicul Oz

Trebuie sa vedeti DVD-ul Grozavul si Puternicul Oz. Este o poveste frumoasa, cu efecte vizuale si animatie. Fantastica aventura Disney, Grozavul si Puternicul OZ, semnata de regizorul Sam Raimi (trilogia Omul Păianjen), ilustreaza povestea lui Oscar Diggs (James Franco), un magician de circ cu principii etice discutabile. Când Diggs ajunge pe Tărâmul lui Oz, un loc plin de viata, crede ca a dat norocul peste el: aici ar putea deveni faimos si s-ar putea imbogati. Insa, in scurt timp, cunoaste trei vrajitoarte de-ale locului, Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) si Glinda (Michelle Williams), care nu sunt sigure ca acesta este marele vrajitor pe care il asteptau cu totii si il supun la tot felul de incercari.

O sa va placa sa revedeti filmul in format DVD sau Blu-ray.

Despre cum a aparut ideea filmului, dar si alte detalii din spatele camerelor de filmat le puteti afla urmarind elementele bonus exclusive de pe BLU-RAY 3D Combo Pack, BLU-RAY si DVD: Calatoria mea pe Tarimul lui Oz – documentar produs di regizat de James Franco, Galerie de gafe, Magia muzicii lui Danny Elfman, 3 scurtmetraje din spatele camerelor de filmat, drumul spre Oz – fascinatia lui Walt pentru Oz şi altele.

Un produs marca Walt Disney Studios Home Entertainment, distribuit de catre Pro Video, Grozavul si Puternicul Oz poate fi achizitionat din toate centrele comerciale di magazinele de specialitate, in format BLU-RAY 3D Combo Pack, BLU-RAY di DVD, la un prey recomandat de 139.90 RON, 79.90 RON, respectiv 51.90 RON.